75 Whytecliffe Road South, Πέρλεϊ

Purley
Διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 1 μπάν. • αναφ: 00011551
£135,000

Οι κτηματομεσίτες Frost είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν στην αγορά αυτό το ελκυστικό διαμέρισμα συνταξιοδότησης δύο υπνοδωματίων για άτομα άνω των 55 ετών, τοποθετημένο στο επίπεδο του τελευταίου 3ου ορόφου μιας καθιερωμένης ανάπτυξης και τοποθετημένο σε μια προνομιακή εξαιρετικά βολική κεντρική τοποθεσία Purley. Το ακίνητο είναι διαθέσιμο για αγορά χωρίς περαιτέρω αλυσίδα, έχει μίσθωση 154 ΧΡΟΝΩΝ που απομένουν, υπάρχει διαχειριστής σπιτιού στο χώρο του ξενοδοχείου Δευτέρα - Παρασκευή, κοινόχρηστοι χώροι τόσο μέσα όσο και έξω και υπηρεσία ανελκυστήρα σε όλους τους ορόφους.

Το διαμέρισμα διαμονή εν συντομία περιλαμβάνει? Χωλ εισόδου με εντοιχισμένα ντουλάπια, υποδοχή/τραπεζαρία που οδηγεί στην ξεχωριστή κουζίνα, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και το μπάνιο ολοκληρώνει τη διαμονή.  Η ανάπτυξη είναι προσβάσιμη μέσω μιας εισόδου ασφαλείας που λειτουργεί τηλεφωνικά μπροστινή κοινόχρηστη είσοδο μπλοκ όπου σας καλωσορίζουμε αμέσως με μια κοινόχρηστη περιοχή κατοίκων για όλους να απολαμβάνουν καθημερινή χρήση.

Το Purley διαθέτει έναν εξαιρετικό κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια, προσφέροντας εξαιρετικές συνδέσεις με το κεντρικό Λονδίνο (Victoria και London Bridge και τα δύο περίπου 25 λεπτά ταξιδιού), η διαδρομή Thameslink παρέχει πρόσβαση στο Farringdon και το City, οι υπηρεσίες λεωφορείων λειτουργούν επίσης στην περιοχή προς το Wallington, το Croydon και τις γύρω περιοχές.   Τα κέντρα των πόλεων Purley και Coulsdon παρέχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών όταν πρόκειται για ανεξάρτητα καταστήματα, καφετέριες και σούπερ μάρκετ, συμπεριλαμβανομένων των Tesco, Aldi και Waitrose. Το Purley Way παρέχει μια σειρά από μεγάλα καταστήματα και καταστήματα στο κατώφλι σας, συμπεριλαμβανομένων των M&S, Ikea, Matalan, Curry's και TK Maxx.

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια1
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Ανελκυστήρας

Purley

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
C