French Apartments, Lansdowne Road, Purley

Purley, 63 French Apartments Lansdowne Road
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • αναφ: 00005057
Guide Price £325,000

Οι κτηματομεσίτες Frost είναι ενθουσιασμένοι που είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για αυτό το ελκυστικό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων δεύτερου ορόφου χωρίς αλυσίδα, που ιδρύθηκε στους χώρους της περιζήτητης ανάπτυξης «γαλλικών διαμερισμάτων». Η τοποθέτηση επιτρέπει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τις κεντρικές ανέσεις του κεντρικού κεντρικού δρόμου, μαζί με τον κεντρικό σταθμό του Purley, προσφέροντας όμως ένα ήσυχο περιφραγμένο περιβάλλον που προστατεύεται ανάμεσα σε περίτεχνους κοινόχρηστους κήπους. Το πρώιμο ενδιαφέρον σας συνιστάται σταθερά.

Το ακίνητο έχει πρόσφατα βαφτεί σε όλη την έκταση και εν συντομία περιλαμβάνει και επωφελείται από? Εσωτερικός διάδρομος με τηλεφωνικό σύστημα εισόδου ασφαλείας που παρέχει σύνδεση με δύο υπνοδωμάτια δίπλα-δίπλα επαρκούς μεγέθους, καθώς και ένα επιπλέον κύριο υπνοδωμάτιο που ενσωματώνει χρήσιμη εντοιχισμένη ντουλάπα και ιδιωτικό ντους, μια ανεξάρτητη σουίτα μπάνιου τριών τεμαχίων συνοδευόμενη από επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ξεχωριστό μοντέρνο σχεδιασμό κουζίνας που εμφανίζει πρακτικό χώρο εργασίας και μονάδες, καταλήγοντας σε ένα γενναιόδωρο διπλό σαλόνι / τραπεζαρία μήκους 21 ποδιών. Το ακίνητο έρχεται πλήρες με κατανεμημένο χώρο στάθμευσης προσβάσιμο μέσω ηλεκτρονικά λειτουργούντων πυλών στο πλάι του κτιρίου και θα έκανε είτε μια εξαιρετική πρώτη αγορά, καθώς και μια αξιόπιστη επένδυση ενοικίασης.

Η ανάπτυξη επωφελείται επίσης από μια υπηρεσία θυρωρείου μαζί με το γυμναστήριο και την αίθουσα παιχνιδιών. Ο κοντινός κεντρικός σταθμός Purley εξυπηρετεί γρήγορες σιδηροδρομικές υπηρεσίες προς το κεντρικό Λονδίνο (Victoria και London Bridge), καθώς και το Gatwick και τη νότια ακτή, καθιστώντας το ακίνητο ιδανικό για μετακινούμενους. Το κέντρο της πόλης Purley διαθέτει μια σειρά από φανταστικά καταστήματα και εστιατόρια, όπως ένα μεγάλο Tesco, Costa Coffee και Pizza Express. Υπάρχουν επίσης πολλές διαδρομές λεωφορείων για να διαλέξετε ακριβώς έξω από την οδό Brighton. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα μια προβολή με την πρώτη ευκαιρία, καθώς αυτά τα διαμερίσματα πωλούνται πολύ γρήγορα.

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Κήπος
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Γυμναστήριο

63 French Apartments Lansdowne Road, Purley

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
C