Σπίτι προς αγορά σε Ταγγέρη, Μαρόκο

Ταγγέρη
Σπίτι • 18 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 5 μπάν. • 1000 m² • αναφ: 3104-COMPANY34605JRW
6.500.000 €

Υπέροχη ιδιοκτησία σκαρφαλωμένη στα ύψη της πόλης της Ταγγέρης. Αυτό το ακίνητο με καθιστικό περίπου 1000m2 χτισμένο από το 1995 έως το 1998 σε 2624m2 γης και σε 3 επίπεδα δεν μοιάζει με κανένα άλλο, απαλά τοποθετημένο στα ύψη των λόφων, απολαμβάνει εξαιρετική θέα στην πόλη.

Το σπίτι, χτισμένο σε κτίρια και εσωτερική διακόσμηση από τον Stuart CHURCH, έναν Αμερικανό αρχιτέκτονα και διακοσμητή, περιλαμβάνει ένα γκαράζ για 2 αυτοκίνητα κάτω από τον κήπο με 1 είσοδο στο ακίνητο από μια σκάλα.

Στο ισόγειο έχει μια μνημειακή πύλη με 1 ξενώνα επιστάτη, 1 είσοδο στη βίλα με τουαλέτα, υποδοχή και γκαρνταρόμπα επισκεπτών με πρόσβαση σε ένα μεγάλο αίθριο σιντριβάνι με ύψος οροφής 7 μέτρα καθώς και ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σαλόνι με παράθυρα κόλπων γύρω του, θέα στην πόλη της Ταγγέρης. Για να ολοκληρωθεί αυτό το ισόγειο, ένα μεγάλο σαλόνι εμπνευσμένο από την Περσία ανοίγει σε μια μεγάλη τραπεζαρία με πρόσβαση στην πισίνα και το σκεπαστό υπαίθριο σαλόνι, καθώς και στην κουζίνα και το υπνοδωμάτιο.

Στον επάνω όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με το μπάνιο τους, ντουλάπα, ένα master υπνοδωμάτιο με εκπληκτική βεράντα με θέα στη θάλασσα και την πόλη, μεγάλο μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Αυτά τα δωμάτια περιβάλλονται από ένα μεγάλο σαλόνι με βιβλιοθήκη και τζάκι με σαλόνι Menzeh με θέα στην πισίνα. Ο κήπος αποτελείται από σπάνια είδη που φυτεύτηκαν πριν από 30 χρόνια.

Στο υπόγειο υπάρχει σάουνα, σκανδιναβικό χαμάμ, αίθουσα μπιλιάρδου, υπνοδωμάτια, μπάνιο, γυμναστήριο, όλα με πρόσβαση στον κήπο και σκάλες στην κουζίνα.

Το ακίνητο διαθέτει συνολικά 5 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 2 όμορφων σουιτών στον επάνω όροφο, απίστευτα ευρύχωρα με καμαρίνια, μπάνια, τζακούζι και ντους που είναι εξίσου ευρύχωρα.

Το ακίνητο πωλείται ως έχει, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων, της διακόσμησης και των αντικειμένων τέχνης. Ορισμένα πολύ προσωπικά αντικείμενα από την οικογένεια του ιδιοκτήτη θα αποτελέσουν αντικείμενο λεπτομερούς λίστας και θα αφαιρεθούν από την παρτίδα όταν υπογραφεί η συμφωνία πώλησης.

Τιμή πώλησης χωρίς μεσιτικά τέλη: €6.500.000 (Έξι εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ χωρίς μεσιτικές αμοιβές)

Επικοινωνία: Mostafa Benbrik

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

0033660874414 / mostafa.benbrik.maroc@lloyd-davis.com
Αριθμός ΕΠΠ: 003226463000035



Τα έξοδα αντιπροσωπείας πρέπει να καταβάλλονται από τον πωλητή και τον αγοραστή. Περιλαμβάνονται αμοιβές πρακτορείων ύψους €195.000 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, που πρέπει να καταβληθούν από τον αγοραστή. Αυτό το ακίνητο σας προσφέρεται από εμπορικό αντιπρόσωπο.

Ο σύμβουλός σας Lloyd & Davis στο Μαρόκο: Mostafa BENBRIK - Τηλ. +33660874414
Εμπορικός Αντιπρόσωπος (Ατομική Επιχείρηση)
RSAC 348 004 805 Μπορντώ

Χώροι

Δωμάτια18
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια5
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση1000 m²
Κήπος2624 m²
Αυλή
Επιπλωμένο
Πισίνα

Ταγγέρη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο πόλη
Θέα ελαφριά στο θάλασσα