Corfu Breeze Αρχική

Ano Garouna
Σπίτι σε χωριό • 3 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 1 μπάν. • 100 m² • αναφ: 248713
210.000 €
Αυτό το γοητευτικό σπίτι 100 τ.μ. στην Άνω Γαρούνα, με θέα το γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Γόρδιου και το Ιόνιο Πέλαγος, προσφέρει άνετη διαμονή σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Η κατοικία έχει αναπτυχθεί σε οικόπεδο 200 τμ, και το ισόγειό της αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού - τραπεζαρίας και κουζίνας, καθώς και ένα μπάνιο με ντους. Το σαλόνι ανοίγει σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και μια σκάλα που οδηγεί στον κήπο. Η εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στον πρώτο όροφο, που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο με διπλό κρεβάτι και το τρίτο με μονό κρεβάτι.

Η θέρμανση είναι κεντρική, πετρελαιοκίνητη, ενώ οι μονάδες AC παρέχουν ψύξη και τα δύο κύρια υπνοδωμάτια είναι κλιματιζόμενα. Τα παράθυρα είναι αλουμινίου, με διπλά τζάμια και εξοπλισμένα με παντζούρια και δίχτυα. Υπάρχει, επίσης, ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος στο εξωτερικό του σπιτιού, ενώ υπάρχει και ένας υπόγειος αποθηκευτικός χώρος 10 τμ που στεγάζει τον λέβητα. Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο εξωτερικό του ακινήτου, σε ιδιωτικό δρόμο που εξυπηρετεί τρία σπίτια.
Δυνατότητα ενοικίασης
Στο κοσμοπολίτικο νησί της Κέρκυρας, αλλά μακριά από τη φασαρία των κύριων τουριστικών προορισμών του, αυτό το ακίνητο έχει ισχυρές δυνατότητες ενοικίασης για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν το νησί αλλά να μείνουν σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον.
Τοποθεσία - Αποστάσεις
Η Άνω Γαρούνα έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός, περιτριγυρισμένη από ελαιώνες, περίπου 16 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας και μια γρήγορη διαδρομή (4 χλμ.) από την υπέροχη παραλία του Αγίου Γόρδιου. Οι καταγεγραμμένες αναφορές σε αυτό χρονολογούνται από το 1503 και είναι γνωστό για τα ροζ και ώχρα σπίτια κατά μήκος των λιθόστρωτων δρόμων του και την παραγωγή κεραμικών και λικέρ Kumquat.

Τα τυπικά καντούνια, που θυμίζουν τα δαιδαλώδη σοκάκια της Κέρκυρας, πλέκονται μέσα στο χωριό. Η φύση ευδοκιμεί μέσα στο χωριό, εμφανής στα ελαιόδεντρα που εκτείνονται προς τη θάλασσα, προσθέτοντας στο γραφικό περιβάλλον. Η δημιουργία της βάσης σας εδώ ανοίγει την πόρτα για να εξερευνήσετε πολλούς προορισμούς και παραλίες σε όλη την Κέρκυρα.

  • Παραλία Αγίου Γόρδιου: 4 χλμ

  • Παραλία Παραμόνα: 9 χλμ

  • Παραλία Πρασούδι: 11 χλμ

  • Παραλία Χαλικούνα: 16 χλμ

  • Διεθνής Αερολιμένας Κέρκυρας: 14 χλμ

  • Κέντρο Κέρκυρας (και λιμάνι): 16 χλμ

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση100 m²
Αγροτεμάχιο200 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κλιματισμός
Χώρος στάθμευσης

Ano Garouna

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα