Πέτρινο σπίτι για αγορά στο Allariz, Ισπανία

Allariz, Quintas de San Trocado
Σπίτι σε χωριό • 6 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 1 μπάν. • 200 m² • Πολυώροφο
31.500 €

Καλαίσθητο πέτρινο σπίτι για αποκατάσταση προς πώληση στο San Trocado. Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται σε ένα αγροτικό περιβάλλον και σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε περιτριγυρισμένο από όμορφα φυσικά τοπία και μικρά χωριά. Επιπλέον, έχει εξαιρετικές συνδέσεις με τις κοντινές πόλεις Ourense (20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά) και Allariz (3 χιλιόμετρα βορειοδυτικά), όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και πολιτιστικών και τουριστικών δραστηριοτήτων.

Το σπίτι εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 1 μπάνιο, γκαράζ, κελάρι κρασιών και βεράντα. Το finca είναι εντελώς πύλη, δίνοντάς σας ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητες ανακαίνισης, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες και τα γούστα σας.

Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον και να ξεκουραστούν σε ένα ήσυχο μέρος. Όλες οι απαραίτητες επιχειρήσεις και υπηρεσίες απέχουν μόλις 3χλμ με το αυτοκίνητο. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία! Καλέστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια προβολή.

Χώροι

Δωμάτια6
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια1
Μπαλκόνια2
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1
Ταράτσες1

Επιφάνειες

Διαβίωση200 m²
Αγροτεμάχιο450 m²
Αυλή
Μπαλκόνι

Quintas de San Trocado, Allariz

Θέα ελαφριά στο εξοχή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1948
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα