Σπίτι προς αγορά σε Barreiro e Lavradio, Πορτογαλία

Barreiro e Lavradio
Σπίτι • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 148 m² • αναφ: 17857535-MCPP242
350.000 €

Οδός Serpa Pinto

Ένας τέλειος συνδυασμός νέας κατασκευής και ιστορίας. Το σπίτι βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης Barreiro, μόλις λίγα βήματα από την παραποτάμια περιοχή.

Το σπίτι απογυμνώθηκε εντελώς, διατηρώντας μόνο τις ιστορικές προσόψεις και ολόκληρο το εσωτερικό του σπιτιού ξαναχτίστηκε σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα που μπορούν να βρεθούν σε νέες κατασκευές σήμερα.

Το σπίτι έχει τρεις ορόφους και κήπο με 85m2.
Το ισόγειο διαθέτει σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο επισκεπτών και πρόσβαση στον φανταστικό κήπο με πισίνα.
Ο 1ος όροφος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο και ο 2ος όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι που βλέπει στον κήπο και ένα μπάνιο.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με φούρνο, ηλεκτρική κουζίνα, απορροφητήρα, ψυγείο, καταψύκτη και πλυντήριο πιάτων. Το πλυντήριο διαθέτει χώρο που βρίσκεται στον 1ο όροφο για την εγκατάσταση του νέου ιδιοκτήτη.
Το σύστημα ζεστού νερού αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες και ηλεκτρικό ενισχυτή για όταν χρειάζεται.
Όλα τα παράθυρα είναι θερμικά και ακουστικά και ανοίγουν προς δύο κατευθύνσεις. Υπάρχει προεγκατάσταση κλιματισμού σε όλα τα δωμάτια.

Το Barreiro βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το φέρι από τη Λισαβόνα και έχει κοντινή πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Έχει μια όμορφη παραποτάμια περιοχή και μπορείτε να βρείτε καφετέριες και εστιατόρια μαζί με όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις.

Τελειωμένος και έτοιμος να μετακομίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Mojo Boutique Real Estate Solutions είναι μια πορτογαλική εταιρεία ακινήτων με διεθνή παρουσία, η οποία μας επιτρέπει να παρέχουμε μια ροή αγοραστών και να συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της επένδυσής τους στην Πορτογαλία.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της πιθανής επενδυτικής σας ευκαιρίας εδώ στην Πορτογαλία. Θα συμβουλευτούμε μαζί σας για να βρούμε την τέλεια επένδυση, να σας καθοδηγήσουμε και να σας φέρουμε σε επαφή με δικηγόρους, λογιστές, αρχιτέκτονες, εκτιμητές, μηχανικούς, μεταφραστές και τράπεζες για τραπεζικά δάνεια. Μπορούμε να οργανώσουμε ανακαινίσεις, έπιπλα και σχεδιασμό, διαχείριση ακινήτων βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί και στο μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη μοναδική σας επένδυση σε ακίνητα.

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση148 m²
Αγροτεμάχιο145 m²
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι

Barreiro e Lavradio

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα