Ιστορικό σαλέ του δέκατου έβδομου αιώνα στο Chalberhöni

Σάανεν
Σαλέ • 15 δωμάτιο/α • 9 κρεβ. • 6 μπάν. • 650 m² • αναφ: M-23-112-11
Τιμή κατόπιν ερωτήματος
Το Chalberhöni είναι μια από τις πιο όμορφες κοιλάδες στην περιοχή Saanenland. Συνδέοντας το καντόνι της Βέρνης με το καντόνι του Vaud, αυτό το ευγενές βουνό απολαμβάνει ένα υπέροχο πανόραμα το καλοκαίρι και το χειμώνα. Μακριά από τα μάτια, ενώ βρίσκεται κοντά στο Γκστάαντ, αυτή η υπέροχη περιοχή απολαμβάνει ένα οικείο περιβάλλον που περιβάλλεται από πλούσια φύση.

Χτισμένο το 1607 από έναν εξέχοντα καθολικό που διέφυγε από τις διώξεις της Μεταρρυθμισμένης Εκκλησίας, αυτό το αξιοσημείωτο σαλέ - του οποίου η πρόσοψη είναι εθνικός θησαυρός - βρίσκεται σε μία από τις πιο σημαντικές περιοχές του Γκστάαντ, την κοιλάδα Chalberhöni.
Μακριά από τα πλήθη, ενώ βρίσκεται κοντά στο χωριό Gstaad, αυτό το πολυτελές σαλέ θα είναι ιδανικό για μια οικογένεια που αναζητά ευεξία, ηρεμία και αθλητικές αισθήσεις.
Καμία περιγραφή, ανεξάρτητα από το πόσο ακριβής, δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια επίσκεψη σε αυτό το σπίτι, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως από έναν ταλαντούχο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων. Όλη η γοητεία και η αυθεντικότητα του σαλέ έχουν διατηρηθεί και ενισχυθεί από αυτή τη μεταμόρφωση.

Στο ισόγειο, ένας ευρύχωρος χώρος υποδοχής οδηγεί αρχικά σε μια υπέροχη κουζίνα La Cornue με βεράντα από φυσική πέτρα άνω των 50m2 και την τραπεζαρία που προσκαλεί σε ευχαρίστηση. Στη συνέχεια, το επίπεδο αυτό προσφέρει δύο όμορφους χώρους υποδοχής με ένα υπέροχο κεντρικό τζάκι. Ένας μεγάλος χώρος γραφείου διακοσμεί το ημερήσιο μέρος του σαλέ, ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο για το προσωπικό, μια αίθουσα τηλεόρασης, μια αίθουσα σκι και ένα δωμάτιο πλυντηρίου με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους ολοκληρώνουν αυτό το επίπεδο.

Στον πρώτο όροφο, ένα εντυπωσιακό master υπνοδωμάτιο απολαμβάνει εντυπωσιακούς όγκους και εξαιρετική θέα στα γύρω βουνά. Προσφέρει απόλυτη άνεση με ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα, όλα en suite. Ένα άλλο μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο προστίθεται στα 5 υπνοδωμάτια που μοιράζονται 3 μπάνια και ένα ντους με χαμάμ. Ένα επιπλέον σαλόνι και ένα μεγάλο σαλόνι προστίθενται σε αυτό το επίπεδο.

Στο υπόγειο μια όμορφη κάβα κρασιών και άλλοι αποθηκευτικοί χώροι συμπληρώνουν αυτό το εξαιρετικό σαλέ.

Χώροι

Δωμάτια15
Υπνοδωμάτια9
Μπάνια6

Επιφάνειες

Διαβίωση650 m²
Σύνολο2240 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Κελάρι κρασιών

Σάανεν

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα στο βουνό
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1607
Έτος ανακαίνισης2003