Βίλα σε μεγάλο οικόπεδο

Missy, La Rochette 18
Βίλα • 10 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • 377 m² • αναφ: MISS-VILLA-7,5P
1.227.322 €
Ανακαλύψτε αυτή τη σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε μια μοναδική βίλα, φωλιασμένη σε οικόπεδο 1'803 m2, περιτριγυρισμένη από οπωρώνες.

Λουσμένοι στην ηρεμία, δεν θα μοιραστείτε την ιδιωτικότητά σας με τους γείτονες, επειδή αυτό το ακίνητο σας προσφέρει απαράμιλλη ηρεμία.

Η βέλτιστη ηλιοφάνεια λούζει αυτό το κατάλυμα από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.

Φανταστείτε να απολαμβάνετε μέρες στον εκτεταμένο κήπο σας, να δημιουργείτε έναν λαχανόκηπο ή απλά να χαλαρώνετε με απόλυτη ηρεμία.

Αυτό που κάνει αυτό το ακίνητο να ξεχωρίζει είναι ότι ολόκληρο το οικόπεδο βρίσκεται σε ζώνη δόμησης, δίνοντάς σας δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη.

Θα μπορούσατε να κάνετε το αρχιτεκτονικό σας όνειρο πραγματικότητα προσθέτοντας μια πισίνα, ένα σπίτι πισίνας ή ακόμα και μια επέκταση στην υπάρχουσα βίλα.

Το εσωτερικό της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακό, με τεράστια έκταση 377 m2.

Θα βρείτε γενναιόδωρους όγκους 1.353m3 και ατελείωτες δυνατότητες για να προσαρμόσετε αυτόν τον χώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αυτή η βίλα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, προσφέροντας την ηρεμία της υπαίθρου, ενώ είναι κοντά σε τοπικές ανέσεις, σχολεία και μεταφορές.

Είτε ψάχνετε για ένα καταφύγιο γαλήνης, μια ευκαιρία για ανάπτυξη, ή απλά ένα ευρύχωρο σπίτι μακριά από το σπίτι, αυτή η βίλα θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Οικόπεδο 1'803 μ2
Δόμηση σε ολόκληρο το οικόπεδο
Βέλτιστη ηλιοφάνεια
Μεγάλος εσωτερικός χώρος 377 m2
Ήσυχη ύπαιθρος χωρίς άμεσους γείτονες
Εγγύτητα με τοπικές ανέσεις
Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια προβολή και να ζήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του εξαιρετικού ακινήτου για τον εαυτό σας.

Επικοινωνία François Xavier Greth 076 463 22 15

Χώροι

Δωμάτια10
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση377 m²
Σύνολο1803 m²

La Rochette 18, Missy

Με θέα στην εξοχή
Με θέα στο χωριό