Κομψότητα και άνεση στο Paradise Corner της Αττάλειας: Αγοράστε τις ολοκαίνουργιες βίλες της Αττάλειας προς πώληση

Bahçeyaka
Βίλα • 6 δωμάτιο/α • 3 μπάν. • 190 m² • αναφ: 373130
265.000 €

Στην περιοχή της Αττάλειας, η οποία είναι γνωστή ως η πόλη του ήλιου, της ευτυχίας και της ειρήνης, η κτηματομεσιτική εταιρεία "Buy Home Antalya" σας προσκαλεί στη ζωή των ονείρων σας. Με αυτά τα μοναδικά έργα, όπου μπορείτε να βρείτε ιδανικά ακίνητα για όσους θέλουν να αποκτήσουν υπηκοότητα ή άδεια παραμονής στην Τουρκία, αυξάνουμε την ελκυστικότητα της Αττάλειας για άλλη μια φορά.

Το "Buy Home Antalya" προσφέρει όχι μόνο στέγαση αλλά και τρόπο ζωής. Με τα ολοκαίνουργια έργα μας, συνδυάζουμε τη ζεστασιά, τις φυσικές ομορφιές και την ιστορική ατμόσφαιρα της Αττάλειας. Αυτή τη φορά, είμαστε εδώ με πολυτελείς και καινούργιες βίλες στον παράδεισο του απέραντου γαλάζιου, στην περιοχή Döşemealtı που σας κάνει να ερωτευτείτε τη φύση της.

Το έργο μας σας προσφέρει μια ζωή που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους κανόνες διαβίωσης του μέλλοντος και μπορεί να διατηρηθεί το καλοκαίρι και το χειμώνα. Η περιοχή ανοίγει τις πόρτες μιας απομονωμένης ζωής με την καταπράσινη φύση, τον όμορφο καιρό και το ήρεμο περιβάλλον. Οι βίλες μας περιβάλλονται από κοινωνικές ανέσεις και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από αγορές, καταστήματα και ΑΤΜ. Επιπλέον, εφιστά την προσοχή με την εγγύτητά του σε σημαντικά σημεία, όπως πανεπιστήμια και διεθνή σχολεία, ζωολογικό κήπο και βεράντα παρατήρησης της Αττάλειας, τα οποία απέχουν 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το εργοτάξιό μας, χτισμένο σε οικόπεδο εμβαδού 1.300 m², αποτελείται από 8 ημιανεξάρτητες βίλες. Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική εσωτερική και εξωτερική πισίνα και ιδιωτικό κήπο. Η ηρεμία σας είναι εγγυημένη με κρυπτογραφημένη είσοδο και σύστημα καμερών ασφαλείας στο πολυτελές συγκρότημα.

Οι βίλες 5 υπνοδωματίων, 200μ² η καθεμία, είναι εξοπλισμένες με σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση. Οι βίλες διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως υποδομή κλιματισμού σε κάθε δωμάτιο, σύστημα φυσικού αερίου και ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ατσάλινη πόρτα, fiber internet, εντοιχισμένη ντουλάπα, θυροτηλεόραση, καμπίνες ντους και σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης.

Μόλις 15 χλμ από τη θάλασσα, 11 χλμ από το κέντρο της Αττάλειας, 3 χλμ από το πλησιέστερο εμπορικό κέντρο, 2 χλμ από το πλησιέστερο νοσοκομείο και 20 χλμ από το αεροδρόμιο της Αττάλειας, αυτές οι βίλες είναι πλεονεκτικές τόσο από την άποψη της άνεσης όσο και της προσβασιμότητας.

Μπείτε σε μια ποιοτική ζωή με το "Buy Home Antalya" και ζήστε το προνόμιο της ιδιοκτησίας ιδιωτικής ιδιοκτησίας στην Τουρκία. Είμαστε εδώ για να σας φέρουμε κοντά με το σπίτι των ονείρων σας!



Αυτή η καταχώρηση έχει ενσωματωθεί αυτόματα από το πρόγραμμα RE-OS Real Estate MLS .

Χώροι

Δωμάτια6
Όροφοι3
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση190 m²
Σύνολο200 m²
Αυλή
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Διαδίκτυο
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Χώρος στάθμευσης

Bahçeyaka

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στο βουνό
Με θέα στην εξοχή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2023
ΘέρμανσηΑέριο