Ευκαιρία AirBnB στην αποκλειστική περιοχή, Placencia Road, στην περιοχή Stann Creek, Μπελίζ

Σταν Κρικ, Placencia Road
Σπίτι • 5 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 2400 Τετραγωνικό πόδι • Ισόγειο
696.395 €

Αφεθείτε στην επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης στην προκυμαία με αυτό το εξαιρετικό καταφύγιο 3BR/2BA που βρίσκεται μέσα στον διάσημο θύλακα του The Placencia Residences. Η κομψότητα συναντά τη λειτουργικότητα, καθώς κάθε λεπτομέρεια αυτού του σχολαστικά κατασκευασμένου σπιτιού μπροστά στη λιμνοθάλασσα σας καλεί να το μετατρέψετε στην κατοικία των ονείρων σας ή σε ένα έξυπνο επενδυτικό ακίνητο.

Ιδού η εξωτερική εξαίσια που χαρακτηρίζει αυτή την κατοικία – μια απόδειξη διαρκούς ποιότητας. Η κατασκευή από σκυρόδεμα στέκεται περήφανα κάτω από μια βασιλική ισπανική κεραμοσκεπή, διακοσμημένη με προσαρμοσμένα γερμανικά παράθυρα και πόρτες υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν άψογα την πολυπλοκότητα με την ασφάλεια. Καθώς πλησιάζετε, η μπροστινή είσοδος και οι πίσω βεράντες σας καλωσορίζουν με τη χλιδή του όμορφου μαρμάρινου πλακιδίου τραβερτίνης, θέτοντας το σκηνικό για το μεγαλείο μέσα.

Περιτριγυρισμένη από ώριμο εξωραϊσμό, αυτή η κατοικία είναι μια συμφωνία χρώματος και φυλλώματος, μια αιώνια όαση για τις αισθήσεις σας. Ανεβείτε στην ευρύχωρη πίσω σκεπαστή βεράντα, ένα υπαίθριο καταφύγιο που προσφέρει πρόσκληση για υπαίθρια διαβίωση και διασκέδαση. Λίγα βήματα μακριά, η εκπληκτική θέα ξεδιπλώνεται, παρέχοντας ένα ασφαλές λιμάνι για το σκάφος σας στην προστατευμένη λιμνοθάλασσα Placencia - μια πύλη προς τα γαλάζια νερά της Καραϊβικής Θάλασσας.

Αυτό το κατά παραγγελία ιδιωτικό σπίτι επαναπροσδιορίζει την ήρεμη παραθαλάσσια διαβίωση μέσα στα ασφαλή όρια του Placencia Residences, φυλασσόμενο όλο το εικοσιτετράωρο. Η αρχιτεκτονική του ευρωπαϊκού στιλ σας χαρίζει θέα στο βουνό των Μάγια από τη μία πλευρά και θέα στον ωκεανό από την άλλη, ένα καθημερινό πανόραμα των καλύτερων της φύσης. Ένας σύντομος περίπατος οδηγεί στο αποκλειστικό Private Yacht Club, ενώ η ιδιοκτησία παραχωρεί τα κλειδιά για την πολυπόθητη ιδιότητα μέλους του Copal Beach Club, μαζί με το προνόμιο του μπαρ μέσα στην πισίνα στο ξενοδοχείο Placencia.

Αλλά η γοητεία δεν τελειώνει εκεί - μια απλή βόλτα με βάρκα βρίσκεται η νέα ανάπτυξη του Harvest Caye από τη Norwegian Cruise Line, μια απόδειξη της μαγνητικής έλξης της περιοχής σε σημαντικούς επενδυτές. Αυτή η κατοικία, πλήρως ανακαινισμένη το 2017, διαθέτει νεωτερισμό με φωτισμό all-LED μέσα και έξω. Ένα κεντρικό κλιματιστικό Trane 5 τόνων εξασφαλίζει άνεση όλο το χρόνο και μια σημαντική δεξαμενή φρέσκου νερού 2.000 γαλονιών με ελατήριο είναι έτοιμη να σβήσει κάθε σας ανάγκη.

Με 2.400 τετραγωνικά πόδια σχολαστικά σχεδιασμένου χώρου διαβίωσης, γκαράζ 2 αυτοκινήτων και το μπόνους ενός θερμοκηπίου, αυτό το ακίνητο δεν είναι απλώς ένα σπίτι. Είναι μια επένδυση σε έναν τρόπο ζωής. Αδράξτε την ευκαιρία να ευθυγραμμιστείτε με την κορυφή της ζωής στην Placencia - όπου κάθε λεπτομέρεια μιλάει για πολυτέλεια και κάθε στιγμή υπόσχεται μια ζωή εκπλήρωσης.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΔΙΑΘΈΣΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Αρχική Εκτίμηση Ιούνιος 2023 800,000 $

Χώροι

Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση2400 Τετραγωνικό πόδι
Ασφάλεια
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Τένις
Τραπεζαρία
Χώρος στάθμευσης

Placencia Road, Σταν Κρικ

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2017