Ιδανικό οικογενειακό σπίτι! Διαμέρισμα 5 δωματίων με μπαλκόνι στην καρδιά του προορισμού Altbau

10585 Βερολίνο
Διαμέρισμα • 5 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 141.16 m² • 1ο όροφος • αναφ: 1255-FCB23
949.000 €
Το διαμέρισμα 5 δωματίων βρίσκεται στην κεντρική γειτονιά του Berlin Charlottenburg, που βρίσκεται στα δυτικά της πρωτεύουσας της Γερμανίας.

Αυτή η ζεστή περιοχή είναι γνωστή για τα όμορφα, λιθόστρωτα δρομάκια της που περιβάλλονται από πολλές μπουτίκ, καφετέριες, μπουτίκ, παμπ, εστιατόρια και γκαλερί τέχνης. Στην περιοχή, υπάρχουν αρκετοί υπέροχοι δρόμοι όπως η Schlossstrasse, καθώς και υπέροχες καταπράσινες περιοχές όπως το Schlossgarten, ένα προστατευόμενο μνημείο κήπου. Η περιοχή προσφέρει επίσης αρκετές εμπορικές εγκαταστάσεις καθώς και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η περιοχή είναι πολύ καλά συνδεδεμένη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς: U7 & U2 υπόγεια γραμμή, Bismarkstr. που καθιστά την Wilmersdorfer Strasse προσβάσιμη μέσα σε 10 λεπτά. Οι γραμμές S41 και S42 αναχωρούν επίσης από το Jungfernheide και παρέχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος του κέντρου της πόλης εγκαίρως. Διάφορα περιφερειακά τρένα λειτουργούν επίσης από εδώ.

Το διαμέρισμα 5 δωματίων βρίσκεται στον 1ο όροφο του μπροστινού σπιτιού ενός καλά διατηρημένου κτιρίου εποχής.

Το καλά σχεδιασμένο διαμέρισμα έχει μέγεθος καθιστικού 147m2. Η κάτοψη αποτελείται από 2 μεγάλα σαλόνια με ξεχωριστή κουζίνα. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και φωτεινά και ο χώρος υποδοχής είναι πολύ φιλόξενος. Τα δύο μπάνια είναι μεγάλα και καλά φωτισμένα. Το μπαλκόνι βρίσκεται ακριβώς έξω από το σαλόνι.

Το ακίνητο επωφελείται από ωραίες ανέσεις και χαρακτηριστικά: ευρύχωρο σαλόνι, ψηλά ταβάνια, καλά διατηρημένα μπάνια και μοντέρνα κουζίνα.

Κενό διαμέρισμα. Το διαμέρισμα πωλείται ως κενό ακίνητο και είναι έτοιμο προς μετακόμιση!

Για να οργανώσετε μια προβολή ακινήτου ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις τιμές των ακινήτων στο Βερολίνο και τη διαδικασία αγοράς ακινήτου στη Γερμανία, η ομάδα της First Citiz Berlin παραμένει στη διάθεσή σας.

Πρόσθετες πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχονται από τους πωλητές ή / και τους εκπροσώπους τους. Αυτή η προσφορά είναι εμπιστευτική και προορίζεται αποκλειστικά για τον παραλήπτη της. Οποιαδήποτε αποκάλυψη πρέπει να εγκριθεί από την First Citiz GmbH. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα. Μπορεί να αναμένεται σφάλμα και προηγούμενη πώληση. Ορισμένες φωτογραφίες και απεικονίσεις ακινήτων είναι επεξηγηματικά παραδείγματα και μη δεσμευτικές. Αυτή η προσφορά υπόκειται σε πληρωμή μεσιτικής αμοιβής. Με την υπογραφή ενός συμβολαίου αγοράς για αυτό το ακίνητο, η μεσιτική αμοιβή ύψους 2.975% (συμπ. ΦΠΑ 19%) της συμβολαιογραφικής τιμής πώλησης ακινήτου, οφείλεται από τον αγοραστή στην First Citiz GmbH.

Περιοχή πόλης

Το Charlottenburg-Wilmersdorf είναι η πιο αποκλειστική περιοχή του Δυτικού Βερολίνου. Η περιοχή έχει πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και φιλοξενεί πολλά μνημεία όπως η εκκλησία μνήμης και το κάστρο Charlottenburg. Το πιο γνωστό ορόσημο στην περιοχή είναι ο κεντρικός δρόμος Kurfurstdendamm (Ku'damm για τους Βερολινέζους) με πολλά εμπορικά κέντρα όπως το πολυκατάστημα KadeWe και τα πολυτελή καταστήματα μάρκας. Η περιοχή έχει αρκετές ζώνες πεζοπορίας με μεγάλα καταπράσινα πλακόστρωτα δρομάκια και ωραίες πλατείες όπως η Oliver Platz και η Savigny Platz, όπου μπορεί κανείς να βρει αμέτρητα καφέ, μπαρ, τοπικά και διεθνή εξειδικευμένα εστιατόρια. Η μοναδική πολιτιστική σκηνή της γειτονιάς χρονολογείται από τη χρυσή δεκαετία του '20 και φιλοξενεί πολλές γκαλερί τέχνης, εκθέσεις, θέατρα, μουσεία και χώρους όπερας. Η κατοικημένη περιοχή ανώτερης τάξης φιλοξενεί πολλές πράσινες περιοχές όπως η λίμνη Lietzensee, το Zoologischer Garten, το Fennsee Volkspark και είναι κοντά στην περιοχή των ναυτικών λιμνών Wannsee, όπου οι κάτοικοι του Δυτικού Βερολίνου αγαπούν να περάσουν το καλοκαίρι τους.

Με τη φόρτωση του χάρτη, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου της Google.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση χάρτη

Να ξεμπλοκάρετε πάντα τους Χάρτες Google

Η εμφανιζόμενη τοποθεσία του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση

Χαρακτηριστικά και ανέσεις

Ευκαιρία εκτός αγοράς

Ιδανικό οικογενειακό σπίτι

Διαμέρισμα 5 δωματίων έτοιμο για μετακόμιση

Μεγάλα ευρύχωρα δωμάτια με ψηλά ταβάνια

Μεγάλα παράθυρα πλημμυρίζουν κάθε δωμάτιο με φυσικό φως

Εκτεθειμένα τούβλα και εκπληκτικά χαρακτηριστικά γυψοσανίδας

2 μοντέρνα μπάνια

Δρύινα ξύλινα δάπεδα

Ωραίο & φωτεινό μπαλκόνι

Εξαιρετική πρόσβαση στις μεταφορές

Χώροι

Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση141.16 m²
Μπαλκόνι

Βερολίνο

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα