Υπέροχο μοντέρνο σπίτι 240 m2 χτισμένο το 2015

Geneva
Διπλοκατοικία • 6 δωμάτιο/α • 241 m² • αναφ: VKX6-N7L8-42
1.995.822 €
Καλώς ήρθατε σε αυτή την πολυτελή κατοικία 250μ², ένα πραγματικό κρυμμένο κόσμημα στο Bernex που περιμένει να το ανακαλύψετε

Αν ψάχνετε για εγγύτητα στη φύση ενώ βρίσκεστε κοντά στη Γενεύη και όλες τις ανέσεις, μην χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτή την εξαιρετική κατοικία, που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Bernex, ενώ επωφελείται από την εξαιρετική προσβασιμότητα στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Άψογα συντηρημένο, αυτό το σπίτι βρίσκεται στην καρδιά ενός καταπράσινου περιβάλλοντος και οι γενναιόδωροι χώροι του είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσουν. Από την πρώτη σας συνάντηση, θα μαγευτείτε από τη μοναδική γοητεία του, τον ξεχωριστό χαρακτήρα του και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών του.

Αυτό το ακίνητο εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, όλα συνδέονται με μια μεγαλοπρεπή σκάλα. Μπαίνετε στο ακίνητο από μία προσεκτικά διαμορφωμένη πλακόστρωτη αυλή, που οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού. Στο ισόγειο, σας καλωσορίζει ένας ευρύχωρος χώρος υποδοχής, με εντοιχισμένες ντουλάπες, πριν από ένα εκπληκτικό υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και ιδιωτικό μπάνιο. Μια κομψή τουαλέτα επισκεπτών με νιπτήρα ολοκληρώνει αυτόν τον όροφο.

Κατεβαίνοντας ένα επίπεδο, θα γοητευτείτε από την πολυπλοκότητα του χώρου διαβίωσης που περιλαμβάνει καθιστικό / τραπεζαρία και ανοιχτή κουζίνα εξοπλισμένη με συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Οι γυάλινες οροφές φέρνουν εξαιρετική φωτεινότητα σε αυτόν τον χώρο. Ένα γοητευτικό υπνοδωμάτιο με πανέμορφους πέτρινους θόλους, συνοδευόμενο από το μπάνιο με μπανιέρα, γειτνιάζει με το σαλόνι. Μια αποθήκη και ένας χώρος πλυντηρίου ολοκληρώνουν αυτό το επίπεδο με κομψότητα.

Στον πρώτο όροφο, το ευρύχωρο κυρίως υπνοδωμάτιο, με πρόσβαση σε ιδιωτικό μπαλκόνι, σας προσφέρει ιδιωτικό ντους και εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.

Κάτω από τις μαρκίζες, ένα τέταρτο υπνοδωμάτιο είναι επίσης εξοπλισμένο με δικό του ντους.

Σημειώστε ότι το σπίτι ανακαινίστηκε το 2021, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης μιας σύγχρονης κουζίνας, κομψών μπάνιων και ηλεκτρικών περσίδων στους χώρους ύπνου.

Ως μπόνους, αυτή η κατοικία είναι εξοπλισμένη με τέσσερις θέσεις στάθμευσης για την άνεσή σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ή να προγραμματίσετε μια επίσκεψη. Μια ανεπανάληπτη ευκαιρία σας περιμένει

Χώροι

Δωμάτια6
Μπαλκόνια1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση241 m²
Μπαλκόνι

Geneva

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Με θέα στην εξοχή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2015