TriBeCa Masterpiece: Εξαιρετικό αρχοντικό από ασβεστόλιθο και τούβλα πλάτους 23,5 ποδιών στην οδό Reade 145, με πολυτελείς ανακα…

Νέα Υόρκη, 145 Reade St, New York, NY 10013, USA
Βίλα • 11 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 7 μπάν. • 980 m² • Ισόγειο
36.974.298 €

Η οδός 145 Reade είναι ένα θεαματικό αρχοντικό από ασβεστόλιθο και τούβλα πλάτους 23,5 ποδιών, που βρίσκεται στην καρδιά της TriBeCa.

Το σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, επτά μπάνια (συν τέσσερα μισά μπάνια) και εννέα τζάκια (τρία ξύλα). Το ακίνητο χτίστηκε αρχικά το 1910 και στη συνέχεια ανακατασκευάστηκε το 2013 με τη χρήση μόνο των καλύτερων διαθέσιμων φινιρισμάτων. Καμία δαπάνη δεν γλίτωσε στην υπερπολυτελή ανακαίνιση. Συνολικά, το σπίτι είναι 10,582 τετραγωνικά πόδια με πολλούς εξωτερικούς χώρους (συνολικά 1,231 τετραγωνικά πόδια), συμπεριλαμβανομένης μιας εξωτερικής κουζίνας και αίθριου, καθώς και μιας πολυπόθητης πισίνας με θέα στην πόλη. Ψηλές οροφές (12 πόδια + στους περισσότερους ορόφους) και ευρύχωρα μεγέθη δωματίων μπορούν να σημειωθούν σε όλο το σπίτι. Το σπίτι διαθέτει επίσης ανελκυστήρα εμπορικής ποιότητας για πρόσβαση και στους έξι ορόφους, ακτινοβόλο θερμαινόμενο δάπεδο (ακόμη και κάτω από το πεζοδρόμιο σε εξωτερικούς χώρους), καλωδίωση AV σε όλη την έκταση και εκτεταμένες προσαρμοσμένες φρέζες. Το εξωτερικό του σπιτιού, επενδυμένο με ασβεστόλιθο και τούβλο, πλαισιώνεται από παράθυρα από χάλυβα που εισάγονται από την Αγγλία από την Critall.

Χώροι

Δωμάτια11
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια7

Επιφάνειες

Διαβίωση980 m²
Αίθουσα γιόγκα
Ανελκυστήρας
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Εξωτερική πισίνα
Επιπλωμένο
Κελάρι κρασιών
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Σουίτες επισκεπτών
Συναγερμός
Τραπεζαρία
Υδρομασάζ

145 Reade St, New York, NY 10013, USA, Νέα Υόρκη

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο πόλη
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2013