WOHLEN - IDEAL FAMILY VILLA - 7,5 ΔΩΜΆΤΙΑ

Βόλεν
Βίλα • 7 δωμάτιο/α • 254 m² • Ισόγειο • αναφ: 7151201
1.941.414 €

Εδώ είναι το τέλειο οικογενειακό πακέτο ανέμελης! Αυτό το σπίτι είναι έτοιμο για να μετακομίσετε με κάθε τρόπο. Πάντα συνεχώς συντηρημένο, το σπίτι παρουσιάζεται σε μια κατάσταση τόσο καλή όσο καινούργια. Ο νέος γεωθερμικός ανιχνευτής θέρμανσης αντλίας θερμότητας σε συνδυασμό με το
Τα φωτοβολταϊκά είναι επίσης ήδη διαθέσιμα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Το μεγάλο γκαράζ αυτοκινήτων έχει χώρο για έως και 3 αυτοκίνητα και έχετε άμεση πρόσβαση στο σπίτι. Επιπλέον, στο υπόγειο θα βρείτε αίθουσα χόμπι, καταφύγιο αεροπορικής επιδρομής, πλυσταριό και λεβητοστάσιο.
Στο ισόγειο, θα σας ενθουσιάσει το μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και η μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα. Από εδώ μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην πρακτική σέρα και στον όμορφο κήπο με γκαζόν, ρυάκι και λίμνη. Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει επίσης τουαλέτα επισκεπτών.
Στον 1ο όροφο τρία μεγάλα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου 1 δωματίου με μπαλκόνι, μεγάλο μπάνιο / ντους / WC με πλυντήριο πέφτουν απευθείας στο δωμάτιο πλυντηρίων.
Στον 2ο όροφο άλλα 3 μεγάλα δωμάτια και μία αποθήκη.

Πρόσθετες πληροφορίες : www.tissot-immobilien.ch


Εδώ είναι το τέλειο οικογενειακό πακέτο ανέμελης! Αυτό το σπίτι είναι έτοιμο για να μετακομίσετε από κάθε άποψη. Συντηρείται συνεχώς, το σπίτι είναι σε κατάσταση μέντας. Το νέο σύστημα θέρμανσης αντλίας θερμότητας γεωθερμικού ανιχνευτή σε συνδυασμό με το
Φωτοβολταϊκό σύστημα είναι επίσης ήδη σε ισχύ.
Το μεγάλο γκαράζ αυτοκινήτων έχει χώρο για έως και 3 αυτοκίνητα και έχετε άμεση πρόσβαση στο σπίτι. Στο υπόγειο θα βρείτε επίσης αίθουσα χόμπι, καταφύγιο αεροπορικής επιδρομής, πλυσταριό και λεβητοστάσιο.
Στο ισόγειο, θα σας ενθουσιάσει το μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και η μοντέρνα κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης. Από εδώ μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην πρακτική σέρα και στον όμορφο κήπο με γκαζόν, ρυάκι και λίμνη. Υπάρχει επίσης ένα WC επισκεπτών σε αυτόν τον όροφο.
Στον 1ο όροφο υπάρχουν τρία μεγάλα δωμάτια, ένα από τα οποία διαθέτει μπαλκόνι, ένα μεγάλο μπάνιο/ντους/WC με laundry room.
Στον 2ο όροφο υπάρχουν άλλα 3 μεγάλα δωμάτια και μία αποθήκη.

Πρόσθετες πληροφορίες : www.tissot-realestate.ch


Voici le πακέτο οικογενειακή parfait ! Cette maison est prête à tous points de vue pour votre emménagement. Toujours entretenue, la maison se présente dans un état comme neuf. Le nouveau chauffage par pompe à chaleur à sondes géothermiques couplé à la photovoltaïque est déjà prêt.
Photovoltaïque est également déjà en place et orienté vers l'avenir.
Le μεγάλο γκαράζ είναι εξοπλισμένο με 3 πόρτες και προσφέρει άμεση πρόσβαση στο ξενοδοχείο. En outre, vous trouverez au sous-sol une salle de loisirs, un abri anti-aérien, une buanderie et une chaufferie.
Au rez-de-chaussée, θα σας υποδεχτεί το μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι και την κουζίνα ouverte moderne. De là, vous accédez également au jardin d'hiver pratique et au beau jardin avec pelouse, ruisseau et étang. Un WC visiteurs se trouve également à cet étage.
Au 1er étage, trois grandes chambres, don't une avec balcon, grande salle de bains/douche/WC avec évacuation du linge directement dans la buanderie.
Au 2ème étage, encore 3 grandes chambres ainsi qu'un débarras.

Plus d'informations : www.tissot-immobilier.ch

Χώροι

Δωμάτια7

Επιφάνειες

Διαβίωση254 m²
Αγροτεμάχιο439 m²
Αυλή
Γκαράζ
Κήπος
Μπαλκόνι
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Χώρος στάθμευσης

Βόλεν

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.