Διαμερίσματα κοντά σε σχολεία και προξενεία στην Άγκυρα Çankaya Oran

Yukarı Dikmen Mahallesi
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 118 m² • αναφ: ESB-00253-34722
269.514 €
Πολυτελή διαμερίσματα σε προνομιακή τοποθεσία με άφθονες κοινωνικές ανέσεις σε Çankaya Oran

Η Çankaya ξεχωρίζει ως μια κεντρική και αξιοσημείωτη περιοχή στην τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα. Η Çankaya καταλαμβάνει τη δεύτερη μεγαλύτερη θέση στην Άγκυρα σε όγκο, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο τόσο διοικητικά όσο και ως κομβικό σημείο για το εμπόριο και τον πολιτισμό. Βρίσκεται στην καρδιά της Άγκυρας, το περιφερειακό κέντρο φιλοξενεί πολλά κυβερνητικά ιδρύματα, πρεσβείες, εμπορικά κέντρα, εμπορικές περιοχές, καφετέριες και εστιατόρια. Η Çankaya υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας, φιλοξενώντας πολλούς κυβερνητικούς θεσμούς και πρεσβείες από τα πρώτα χρόνια της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η γειτονιά Oran, στην οποία βρίσκονται αυτές οι κατοικίες, είναι μια περιοχή της περιοχής Çankaya της Άγκυρας. Γνωστό για τις κατοικημένες περιοχές του που εξυπηρετούν κατοίκους υψηλού εισοδήματος, εμπορικά κέντρα και χώρους πρασίνου, το Οράν είναι μια αγαπημένη περιοχή που προσφέρει διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, ευκαιρίες αγορών και χώρους ψυχαγωγίας. Η γειτονιά χαρακτηρίζεται κυρίως από σύγχρονα οικιστικά έργα, βίλες και πολυτελή διαμερίσματα. Επιπλέον, το Οράν διαθέτει πολλά ιδιωτικά σχολεία, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα και εστιατόρια. Οι χώροι πρασίνου και οι κήποι εντός της γειτονιάς παρέχουν στους κατοίκους ιδανικά μέρη για να χαλαρώσουν και να συμμετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η εγγύτητα του Οράν με τα επιχειρηματικά και οικονομικά κέντρα της Άγκυρας αυξάνει την ελκυστικότητά του, καθιστώντας το μια προτιμώμενη τοποθεσία για όσους αγκαλιάζουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής της Άγκυρας, προσελκύοντας οικογένειες και επαγγελματίες από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Τα διαμερίσματα προς πώληση στην Άγκυρα Çankaya έχουν προνομιακή θέα στην κοιλάδα και βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία στην αρχή της κοιλάδας Dikmen. Το έργο παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω της εγγύτητάς του με τα κύρια ορόσημα της γύρω περιοχής. Οι κατοικίες απέχουν μόλις 250 μέτρα από το Πανεπιστήμιο Μουσικής και Καλών Τεχνών της Άγκυρας, 1 χλμ από την Προεδρία Πληροφοριών, 1,1 χλμ από τα Εθνικά Σχολεία, 2 χλμ από το One Tower Mall, 2,1 χλμ από το Panora Shopping and Life Center και 2,2 χλμ μακριά. Από το εμπορικό κέντρο KuzuEffect. Επιπλέον, απέχει 2,2 χλμ από την περιοχή του προξενείου, 2,4 χλμ από τη Γενική Διεύθυνση TRT, 4,4 χλμ από το διάσημο Atakule, 4,5 χλμ από την ειρηνική λίμνη Eimre και 6,7 χλμ από το Ακυρωτικό Δικαστήριο. Αυτή η προνομιακή τοποθεσία εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και γρήγορες συνδέσεις με το Kızılay, μόλις 8,7χλμ., και το αεροδρόμιο Esenboga της Άγκυρας, 36,4χλμ. Αυτό το εξαιρετικό οικιστικό έργο προσφέρει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό, καθώς διευκολύνει τη ζωή χάρη στη στρατηγική του θέση και τα πολλά πλεονεκτήματά του.

Αποτελούμενο από 6 κάθετα μπλοκ και 3 οριζόντια μπλοκ, αυτό το πλούσια εξοπλισμένο έργο βρίσκεται σε οικόπεδο 57.000 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας έναν χώρο διαβίωσης αρμονικά συνυφασμένο με το πράσινο μέσα από ένα τοπίο 15.500 τετραγωνικών μέτρων και μοναδική θέα στην κοιλάδα. Ένα εξέχον χαρακτηριστικό στο mega project είναι ο τεράστιος χώρος του παζαριού, με 31 καταστήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Το έργο περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές εγκαταστάσεις, ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, κλειστές κάμερες παρακολούθησης, υπηρεσία ασφαλείας όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, υπηρεσίες υποδοχής, εσωτερική πισίνα, υπαίθριο κινηματογράφο, ατμόλουτρο, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, παιδότοπους, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, πλήρη γεννήτρια και ανελκυστήρα. Στο πλαίσιο του mega project, προσφέρονται πολυτελείς επιλογές διαμερισμάτων δύο, τριών, 4 και 5 υπνοδωματίων για την κάλυψη ποικίλων αναγκών, παρέχοντας ένα μοναδικό επίπεδο άνεσης και τρόπου ζωής.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, σχολαστικά σχεδιασμένη ξεχωριστή κουζίνα, μοντέρνο μπάνιο, λειτουργικό πλυσταριό, κομψό γκαρνταρόμπα, ιδιωτικό κύριο μπάνιο και ευρύχωρο μπαλκόνι. Τα πολυτελή διαμερίσματα διαθέτουν λεπτομέρειες που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, όπως έξυπνα οικιακά συστήματα, υψηλής ποιότητας ενσωματωμένο σετ κουζίνας 3 τεμαχίων, εξαιρετικό φωτισμό οροφής LED, ιδιωτικό διαχωριστικό, άνετη ντουλάπα, πλυντήριο πιάτων, σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με ειδικό κόστος θέρμανσης, σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης και ιδιωτικό αποθηκευτικό χώρο. Αυτά τα ξεχωριστά διαμερίσματα έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, ανοίγοντας τις πόρτες σε μια ζωή άνεσης και πολυτέλειας για τους κατοίκους. Χάρη στην εγγύτητά του με τα σχολεία και την περιοχή του προξενείου, τη μοναδική θέα στην κοιλάδα και την αριστοκρατική του θέση κοντά σε εμπορικά κέντρα, το έργο αυτό υπόσχεται μια άνετη εμπειρία διαβίωσης.


ESB-00253

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2
Μπαλκόνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση118 m²
Σύνολο133 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Σάουνα
Τένις
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Σάουνα
Χώρος στάθμευσης

Yukarı Dikmen Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2025