Πλωτές υποβρύχιες βίλες στα Παγκόσμια Νησιά, Ντουμπάι

Ντουμπάι
Σπίτι • 3 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 3 μπάν. • 350 m² • 1ο όροφος • αναφ: DXB-00014-34143
5.556.494 €
Πλωτές επενδυτικές βίλες σε ένα μεγάλο έργο στα Παγκόσμια Νησιά του Ντουμπάι

Τα Παγκόσμια Νησιά είναι ένα τεράστιο έργο 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ντουμπάι που μπορεί να φανεί από το διάστημα. Αυτά τα τεχνητά νησιά στοχεύουν να γίνουν ένας γνωστός τουριστικός προορισμός. Το έργο εμπνευσμένο από την εμφάνιση της γης περιλαμβάνει 6 νησιά σε 6 θέματα. Το έργο στοχεύει να φιλοξενήσει περισσότερους από 16.000 επισκέπτες μετά την ολοκλήρωσή του.

Το έργο του νησιού του μήνα του μέλιτος θα φιλοξενήσει περισσότερες από 100 πλωτές βίλες σε σχήμα ιππόκαμπου. Οι πλωτές βίλες Seahorse βρίσκονται σε νερά πλούσια σε κοραλλιογενείς υφάλους. Με εκπληκτική θέα, αυτό το νησί πέντε αστέρων προσφέρει άμεση πρόσβαση στις αποκλειστικές εγκαταστάσεις του κύριου νησιού μέσω πλωτών αποβάθρων.

Οι 3ώροφες ιδιωτικές πλωτές βίλες, τις οποίες θα διαχειρίζεται ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία για διακοπές κάτω και πάνω από τη θάλασσα. Η μεταφορά στο νησί, το οποίο προσφέρει μια εμπειρία διακοπών σε μια υποβρύχια βίλα για πρώτη φορά στον κόσμο, μπορεί να γίνει με θαλάσσια οχήματα και ελικόπτερα.

Οι βίλες προς πώληση στο Ντουμπάι, The World Islands, έχουν συνολική έκταση 141 τετραγωνικών μέτρων κάτω από το νερό. 61 τετραγωνικά μέτρα αυτής της περιοχής είναι κοραλλιογενείς ύφαλοι και 80 τετραγωνικά μέτρα είναι χώρος διαβίωσης. Οι υποβρύχιοι κοραλλιογενείς ύφαλοι στις βίλες έχουν αναπτυχθεί σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις και προσφέρουν ζωντανές μορφές ζωής. Το υποβρύχιο σαλόνι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με θέα στον κοραλλιογενή ύφαλο και αποθηκευτικό χώρο.

Οι βίλες έχουν έκταση 150 τετραγωνικών μέτρων στον επάνω όροφο του νερού. Το τμήμα αυτό έχει ανοιχτό χώρο 75 τετραγωνικών μέτρων και κλειστό χώρο 75 τετραγωνικών μέτρων. Περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, εσωτερικούς χώρους στο επίπεδο της θάλασσας, συρόμενες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, κουζίνα και king-swing πάνω από το νερό.

Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα χώρισμα συνολικού εμβαδού 140 τετραγωνικών μέτρων. Εδώ υπάρχει σαλόνι και τραπεζαρία, ιδιωτικό τζακούζι, χώρος ηλιοθεραπείας, διαφανή πάνελ φράχτη, μικρή κουζίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Όσοι αγοράζουν βίλες από το έργο θα λάβουν εγγυημένη πληρωμή ενοικίου 8,33% για 12 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, οι επενδυτές θα έχουν απόδοση 100% της επένδυσής τους σε 12 χρόνια και θα έχουν επίσης μια υπέροχη εξοχική κατοικία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν 14 ημέρες το χρόνο.


DXB-00014

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια3
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση350 m²
Σύνολο371 m²
Αυλή
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα

Ντουμπάι

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2025