Ακίνητα σε συγκρότημα κοντά στο αεροδρόμιο της Σμύρνης

Fatih Mahallesi
Διαμέρισμα • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 112 m² • 2ο όροφος • αναφ: ADB-00015-33496
207.609 €
Ακίνητα σε ασφαλές συγκρότημα κοντά στο αεροδρόμιο στο Gazimir İzmir

Τα ακίνητα βρίσκονται στο Gazimir, Σμύρνη. Το Gazimir, όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο Adnan Menderes, φημίζεται για τους πιο ανεπτυγμένους εκθεσιακούς χώρους της Σμύρνης, βιομηχανικές και εμπορικές περιοχές, εμπορικά κέντρα, ιδιωτικά σχολεία, επιστημονικά κέντρα, σούπερ μάρκετ και αεροπορικές δραστηριότητες. Το Gazimir είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή της Σμύρνης και ο πληθυσμός της αυξάνεται ραγδαία.

Τα ακίνητα προς πώληση στη Σμύρνη είναι 600 μέτρα από το σούπερ μάρκετ, 1,5 χλμ από το νοσοκομείο και τους χώρους πικνίκ, 2 χλμ από το τένις κλαμπ, το σταθμό του μετρό και τα σούπερ μάρκετ, 4 χλμ από το εμπορικό κέντρο, τα ιδιωτικά κολέγια και το αεροδρόμιο Adnan Menderes, και 40 χλμ από τις παραλίες της Σμύρνης με γαλάζια σημαία.

Χτισμένο σε έκταση 35.000 τετραγωνικών μέτρων, το οικογενειακό συγκρότημα αποτελείται από διαμερίσματα τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων. Το συγκρότημα διαθέτει εγκαταστάσεις όπως εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, σάουνα, διακοσμητική πισίνα, γυμναστήριο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ασφάλεια, παιδική χαρά, εσωτερικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, κάμερες ασφαλείας, μονοπάτια πεζοπορίας, κιόσκια και ιδιωτικούς διαμορφωμένους χώρους.

Κάθε ιδιοκτησία διαθέτει ξεχωριστή κουζίνα, πάγκο από γρανίτη, ατσάλινη πόρτα, κρεμάστρα, ιδιωτικό μπάνιο, πλυσταριό, κελάρι, θυροτηλεόραση, κλιματισμό, συσκευές κουζίνας, ντουλάπια μπάνιου Hilton, κεραμικά και laminate δάπεδα, βαμμένες πόρτες και ντουλάπια κουζίνας, αυτόματες περσίδες και χρωματιστά πλαστικά παράθυρα.


ADB-00015

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Μπαλκόνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση112 m²
Σύνολο153 m²
Ανελκυστήρας
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Σάουνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Ενδοεπικοινωνία
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Χώρος στάθμευσης

Fatih Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2024