Κομψά διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα στην Κωνσταντινούπολη Maltepe

Esenkent Mahallesi
Διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 44 m² • αναφ: IST-01044-22683
231.938 €
Διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα κοντά στο μετρό και το εμπορικό κέντρο στο Maltepe της Κωνσταντινούπολης

Αυτά τα κομψά διαμερίσματα βρίσκονται στην περιοχή Maltepe στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Το Maltepe διαθέτει μια καλά οργανωμένη περιοχή με διαφορετικές επιλογές μεταφοράς. Η περιοχή προσφέρει έναν τρόπο ζωής υψηλής ποιότητας με τα παραθαλάσσια πάρκα, τα εμπορικά κέντρα, τις εγκαταστάσεις αναψυχής και τα εστιατόρια.

Διαμερίσματα προς πώληση στην Κωνσταντινούπολη Maltepe στο πλαίσιο του έργου με θέα στα Πριγκιποννήσια. Τα διαμερίσματα απέχουν 40 μέτρα από το σταθμό του μετρό, 50 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Ε-5, 200 μέτρα από το εμπορικό κέντρο, 1 χλμ από το νοσοκομείο, 3,5 χιλιόμετρα από το παραλιακό μονοπάτι πεζοπορίας, 24,5 χιλιόμετρα από τη γέφυρα 15 Temmuz Şetler και 25 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Sabiha Gökçen.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε έργο σε οικόπεδο 27.000 m² με μεγάλους χώρους πρασίνου. Το έργο διαθέτει διάφορες κοινωνικές εγκαταστάσεις, όπως γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα παιχνιδιών, εσωτερικό και εξωτερικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, υπηρεσία υποδοχής, αίθουσα κινηματογράφου, κοινωνική λέσχη, κάμερες παρακολούθησης, κοινόχρηστο κήπο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, αίθουσα δεξιώσεων και γήπεδο τένις.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό, έξυπνο οικιακό σύστημα, μπαλκόνι, ανοιχτή και ξεχωριστή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο, καμπίνα ντους, κεντρικό σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης, ατσάλινη πόρτα και βεράντα στο εσωτερικό σχεδιασμό.


IST-01044

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση44 m²
Σύνολο68 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Σάουνα
Τένις

Esenkent Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2025