Βίλες προς πώληση στο Finestrat Alicante, Κοντά στην πόλη

Αλικάντε
Σπίτι • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 167 m² • 2ο όροφος • αναφ: ALC-00752-31263
555.000 €
Μοντέρνες βίλες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους στο Finestrat

Ζήστε αυτές τις μοντέρνες βίλες που είναι τώρα διαθέσιμες για αγορά στη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη Vinstraat, που βρίσκεται στο Αλικάντε. Βρίσκεται μέσα στη διάσημη περιοχή της Κόστα Μπλάνκα, διάσημη για τις μεσογειακές παραλίες της και το συνεχώς ευχάριστο κλίμα της.

Το Finnistrat κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως ένας ξεχωριστός παράδεισος με ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών ευκαιριών. Οι βίλες προς πώληση απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το εμπορικό κέντρο, τα γήπεδα γκολφ, τα θεματικά πάρκα και το Μπενιντόρμ. Είναι επίσης πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα και εστιατόρια, και μόλις 10 λεπτά από την κοντινότερη παραλία. Το Μπενιντόρμ, το οποίο προσφέρει μια ζωντανή ζωή με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, διαθέτει μια πολύ δημοφιλή μαρίνα. Μπορείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Finistrat και Αλικάντε απευθείας μέσω του αυτοκινητόδρομου AP-7, ο οποίος προσφέρει επίσης γρήγορη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, σε μόλις 40 λεπτά.

Βίλες προς πώληση στο Finistrat, Alicante, η καθεμία έχει ιδιωτικούς κήπους, βεράντες και πισίνες σε οικόπεδο περίπου 300μ². Ενώ ορισμένες βίλες έχουν δύο ορόφους, άλλες έχουν τρεις ορόφους με υπόγειο. Σε βίλες όπου προτιμάται ένας ενιαίος χώρος με νησιώτικη κουζίνα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι το φυσικό φως. Κάθε βίλα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Ορισμένες βίλες διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο. Οι υπόγειες βίλες έχουν επιπλέον 70 m² χώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωμάτιο πλυντηρίου και ξενώνας.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους πωλήσεων του ΤΕΚΚΕ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βίλες.


ALC-00752

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση167 m²
Σύνολο196 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

Αλικάντε

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα