Βίλες με πισίνα με σύστημα έξυπνου σπιτιού στο Adabucco, Μπόντρουμ

Boğaziçi Köyü
Σπίτι • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 100 m² • αναφ: BJV-00126-19398
583.233 €
Twin Villas με ιδιωτική παραλία και θέα στη λίμνη στο Adaboko

Η περιοχή Adapoku έχει μοναδική φυσική ομορφιά όπως οι κόλποι, το καταφύγιο πουλιών και τα πευκοδάση. Η Adaboko είναι μία από τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές της περιοχής χάρη στις επενδύσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή Adaboko προσφέρει ευκαιρίες τόσο για όσους θέλουν να ζήσουν για δώδεκα μήνες όσο και για επενδυτές μέσω των κοινωνικών εγκαταστάσεων και της εξελιγμένης δομής της.

Βίλες προς πώληση στην Αλικαρνασσό, 1 χλμ από την αγορά, 7 χλμ από το εμπορικό κέντρο, 8 χλμ από το καταφύγιο πουλιών, 17 χλμ από το αεροδρόμιο Bodrum-Milas, 27 χλμ από το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου, 28 χλμ από το κέντρο από την Αλικαρνασσό, 31 χλμ από το κρατικό νοσοκομείο Milas και 38 χλμ από το κρατικό νοσοκομείο της Αλικαρνασσού.

Το έργο αποτελείται από 100 ημιανεξάρτητες βίλες, και το εμβαδόν του είναι 20.000 m². Το έργο περιλαμβάνει κοινωνικές εγκαταστάσεις όπως γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, κοινόχρηστη πισίνα, παιδική χαρά, σύστημα ασφαλείας όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα και κάμερες παρακολούθησης. Οι βίλες με έξυπνα οικιακά συστήματα διαθέτουν ιδιωτικό κήπο, ιδιωτική πισίνα και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Οι βίλες πωλούνται σε δύο διαφορετικές επιλογές: 3 και 4 υπνοδωμάτια. Οι βίλες 3 υπνοδωματίων αποτελούνται από σαλόνι, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, δύο μπάνια και μπαλκόνι. Οι βίλες 4 υπνοδωματίων αποτελούνται από σαλόνι, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, δύο μπάνια και μπαλκόνι. Οι βίλες θα παραδοθούν με συσκευές κουζίνας και ηλεκτρικές συσκευές.


BJV-00126

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση100 m²
Σύνολο127 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα

Boğaziçi Köyü

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη λίμνη
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024