Κομψό Διαμέρισμα με θέα στο Νησί και Ασφάλεια - Istanbul Kartal

Hürriyet Mahallesi
Διαμέρισμα • 5 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 2 μπάν. • 110 m² • αναφ: IST-01425-33184
315.359 €
Διαμερίσματα σε συγκρότημα με πλούσιες δραστηριότητες και θέα στη θάλασσα και τη φύση στην Κωνσταντινούπολη Kartal

Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην περιοχή Kartal της Κωνσταντινούπολης. Το Kartal φιλοξενεί μια παραθαλάσσια τοποθεσία με μοναδική θέα στη θάλασσα, τα Πριγκιποννήσια και την πηγή οξυγόνου του δάσους Aydos με δραστηριότητες κατασκήνωσης. Η περιοχή προσφέρει μια ζωή υψηλής ποιότητας με πλούσιες δραστηριότητες μέσα από παράκτια μονοπάτια πεζοπορίας, πάρκα, χώρους δεξιώσεων και εκδηλώσεων, εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα. Το Kartal φιλοξενεί επίσης ολοκληρωμένες επιλογές δημόσιων συγκοινωνιών, όπως σταθμούς του μετρό, σταθμούς Marmaray και αποβάθρες πορθμείων. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε εξαιρετική τοποθεσία για αγορά διαμερίσματος στο Istanbul Kartal.

Τα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα απέχουν 170 μέτρα από το σταθμό λεωφορείων, 270 μέτρα από την αγορά, 800 μέτρα από το φαρμακείο, 1,9 χιλιόμετρα από το σταθμό του μετρό και τον αυτοκινητόδρομο Ε-5, 2 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο, 2,4 χιλιόμετρα από το πανεπιστήμιο, 2,8 χιλιόμετρα από το δάσος Aydos, 4,9 χιλιόμετρα από το σιδηροδρομικό σταθμό Marmaray, 5,2 χιλιόμετρα από τον παραλιακό πεζόδρομο, 6 χιλιόμετρα από το ΙΚΕΑ, 9,3 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen, 25,6 χιλιόμετρα από τη σήραγγα της Ευρασίας και 27,6 χιλιόμετρα από τη γέφυρα των μαρτύρων της 15ης Ιουλίου.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ένα έργο που αποτελείται από 3 μπλοκ και 116 διαμερίσματα σε συνολική έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων. Το συγκρότημα διαθέτει εξωτερική πισίνα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ασφάλεια, γυμναστήριο, κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδικό πάρκο, κοινόχρηστο κήπο, κάμερες ασφαλείας, νηπιαγωγείο και ασανσέρ.

Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ανοιχτή και ξεχωριστή κουζίνα, χτιστό σετ, μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάνιο, καμπίνα ντους, βεράντα, πλυσταριό, σύστημα παραθύρων PVC, εξωτερική πόρτα από χάλυβα, δορυφορική τηλεόραση και δάπεδα laminate και κεραμικά.


IST-01425

Χώροι

Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια2
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση110 m²
Σύνολο147 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Τένις
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Πλυντήριο ρούχων
Χώρος στάθμευσης

Hürriyet Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2024