Ευρύχωρη βίλα στην Benalmádena με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Benalmádena
Σπίτι • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 243 m² • 2ο όροφος • αναφ: AGP-00785-31663
1.495.000 €
Κομψή βίλα με θέα στη θάλασσα σε μια αριστοκρατική τοποθεσία στην Benalmádena

Η βίλα βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια περιοχή της Benalmádena. Το Benalmádena είναι ένας ιδανικός χώρος διαβίωσης που βρίσκεται στην Costa del Sol στα νότια τμήματα της περιοχής Andolos. Η βίλα που βρίσκεται στα ύψη προσφέρει πολύτιμη θέα για τους νέους κατοίκους της. Η Benalmádena είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο με απαράμιλλες παραλίες και κάθε είδους τουριστικές δραστηριότητες.

Βίλα προς πώληση σε Benalmádena είναι κοντά σε όλες τις ανέσεις. Η βίλα απέχει 1,9 χλμ από την παραλία, 5,9 χλμ από το γήπεδο γκολφ Torrequebrada, 21 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλαγα και 38 χλμ από τη Μαρμπέγια.

Η βίλα διαθέτει άνετο χώρο διαβίωσης σε μεγάλο ξεχωριστό κήπο με πισίνα. Η βίλα προσφέρει έναν ευεργετικό τρόπο ζωής γεμάτο ηρεμία που είναι ακόμα αρκετά κοντά στην πόλη για να παρέχει εύκολη μεταφορά και πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις.

Η βίλα διαθέτει μια όμορφη κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης που συνδυάζει τον απαραίτητο εξοπλισμό με το μοντέρνο σχεδιασμό. Το σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης περιλαμβάνει τραπεζαρία και επιτρέπει την πρακτικότητα σε συνδυασμό με τον κομψό σχεδιασμό. Τα παράθυρα εδώ καλωσορίζουν την όμορφη θέα στη θάλασσα μέσα. Υπάρχουν επίσης 3 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Η βίλα προσφέρει μια μεγάλη περιοχή γεμάτη με φως του ήλιου που προέρχεται από γαλλικά παράθυρα και μια ανοιχτή κάτοψη έξυπνα σχεδιασμένη.


AGP-00785

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση243 m²
Σύνολο309 m²
Αυλή
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

Benalmádena

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα