Διαμέρισμα με Κλειστή Κουζίνα - Esenyurt Istanbul

İnönü Mahallesi
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 100 m² • 29ο όροφος • αναφ: IST-01493-35217
78.672 €
Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων με Ιδιωτικό Μπάνιο - Istanbul Esenyurt

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Esenyurt της Κωνσταντινούπολης, η οποία είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της πόλης που εξελίσσεται συνεχώς. Το ακίνητο διαθέτει ανοιχτό εμπορικό κέντρο εντός του συγκροτήματος.

Διαμέρισμα προς πώληση στην Κωνσταντινούπολη Esenyurt είναι μόνο 100 mt από το κρατικό νοσοκομείο Esenyurt. Επιπλέον, βρίσκεται σε βολική τοποθεσία 3 χλμ από τον αυτοκινητόδρομο E-5 και το εμπορικό κέντρο Torium, 3,5 χλμ από τον αυτοκινητόδρομο TEM και το εμπορικό κέντρο Akbatı, 4 χλμ από τη λίμνη Küçükçekmece, 6 χλμ από τη μαρίνα Beylikdüzü και 26 χλμ από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Το συγκρότημα N Logo Istanbul αποτελείται από 6 συγκροτήματα με 2679 διαμερίσματα και 87 καταστήματα. Το συγκρότημα προσφέρει διάφορες ανέσεις όπως ανοιχτές και κλειστές πισίνες, γυμναστήριο, σάουνα, παιδικό πάρκο, γήπεδο μπάσκετ, κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, ασφάλεια όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα και κάμερες παρακολούθησης.

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και κλειστή κουζίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει εντοιχισμένες συσκευές κουζίνας, ξύλινα και κεραμικά δάπεδα, ατσάλινες πόρτες και καμπίνες ντους.


IST-01493

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση100 m²
Σύνολο115 m²
Ανελκυστήρας
Δορυφορική τηλεόραση
Πισίνα
Σάουνα

İnönü Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2020