Διαμέρισμα προς ενοικίαση σε Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Νέα Υόρκη
Διαμέρισμα • 5 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • αναφ: 22866787
3.197 €
Εισάγοντας μια απαράμιλλη ευκαιρία για τους Νεοϋορκέζους να επιδοθούν στην τέχνη του να ζουν καλά στην καρδιά της πόλης που όλοι αγαπάμε πολύ. Το Crossing at Jamaica Station είναι μια νέα ανάπτυξη που αποτελείται από κατοικίες στούντιο, ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων και μια εκτεταμένη εσωτερική και εξωτερική παροχή που προσφέρει όλα σχεδιασμένα από τη βραβευμένη FXCollaborative.

Εσωτερικοί χώροι: Κατά την άφιξή σας στο σπίτι, θα μεταφερθείτε στη δική σας προσωπική όαση ηρεμίας με όλες τις ανέσεις που διαθέτουν: -Ευρύχωρες κατόψεις που επιτρέπουν ευέλικτες διατάξεις επίπλων -Εκτεταμένα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για να επωφεληθείτε από το εκπληκτικό φως του ήλιου και την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης και στον κόλπο της Τζαμάικα -Δάπεδα από σκληρό ξύλο σε όλους τους χώρους -Μοντέρνες κουζίνες με προσαρμοσμένα ντουλάπια, πέτρινους πάγκους, συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι και κομψό γκρι backsplash -Μεγάλα μπάνια με βαθύ μπανιέρες εμβάπτισης, προσαρμοσμένες ματαιοδοξίες για αποθήκευση και ένας καταπραϋντικός συνδυασμός γκρι και λευκών πλακιδίων

Θέα: Πολλές από τις κατοικίες του πύργου 30 ορόφων του The Crossing στο σταθμό της Τζαμάικα προσφέρουν μερικές από τις πιο πανοραμικές απόψεις που διατίθενται στο Κουίνς. Από τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης μέχρι τον κόλπο της Τζαμάικα και τον Ατλαντικό Ωκεανό, οι κάτοικοι θα απολαύσουν εκπληκτικές ανατολές, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και τα λαμπερά φώτα του Μανχάταν από το σπίτι τους.

Παροχές: Οι παροχές αφθονούν. Το The Crossing προσφέρει μια από τις πιο εκτεταμένες προσφορές ανέσεων στο Queens σήμερα με δελεαστικούς χώρους αναψυχής όπου οι κάτοικοι μπορούν να ανακατευτούν ή να απολαύσουν λίγο σόλο χρόνο. -24 ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα παρακολούθησε λόμπι με αίθουσα πακέτων -28th Floor duplex sky lounge -Εκπληκτική θέα στον ορίζοντα από την κορυφή του πλήρως επιπλωμένου και διαμορφωμένου χώρου ηλιοθεραπείας του 27ου ορόφου -Media and gaming lounge με διαμορφωμένη κοινόχρηστη βεράντα στον τελευταίο όροφο -Υπερσύγχρονο γυμναστήριο -Παιδότοπος -Χώρος φύλαξης ποδηλάτων -Εσωτερικός χώρος στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου

Οδηγίες εισοδήματος: Λάβετε υπόψη ότι η επιλεξιμότητα για το The Crossing at Jamaica Station βασίζεται στις ετήσιες οδηγίες εισοδήματος νοικοκυριών HDC προ φόρων.

Το μέγιστο ετήσιο εισόδημα για ένα νοικοκυριό 2 ατόμων: $ 186,450
Το μέγιστο ετήσιο εισόδημα για ένα νοικοκυριό 3 ατόμων: $ 209,715
Το μέγιστο ετήσιο εισόδημα για ένα νοικοκυριό 4 ατόμων: $ 232,980
Το μέγιστο ετήσιο εισόδημα για ένα νοικοκυριό 5 ατόμων: $ 251,625

Χώροι

Δωμάτια5
Όροφοι30
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2

Νέα Υόρκη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.