Διαμερίσματα 500 mt στο Marmaray στην Κωνσταντινούπολη Kucukcekmece

Cumhuriyet Mahallesi
Διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 40 m² • αναφ: IST-01331-35284
129.885 €
Ευρύχωρα διαμερίσματα με μεγάλα μπαλκόνια με θέα στη λίμνη στην Κωνσταντινούπολη Kucukcekmece

Τα διαμερίσματα βρίσκονται στο Kucukcekmece, ένα από τα πιο εύκολα προσβάσιμα επενδυτικά κέντρα στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Η περιοχή Kucukcekmece βρίσκεται ανάμεσα σε μερικούς από τους σημαντικότερους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Το Kucukcekmece είναι επίσης κατάλληλο για οικογένειες.

Διαμερίσματα προς πώληση στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης είναι 300 mt από το σταθμό των λεωφορείων, 500 mt από το σταθμό Marmaray, 600 mt από τη λίμνη, 3 χλμ από το εμπορικό κέντρο Aqua Florya, 24 χλμ από τη σήραγγα της Ευρασίας, 28 χλμ από τη γέφυρα των μαρτύρων της 15ης Ιουλίου και 42 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Τα ευρύχωρα διαμερίσματα βρίσκονται σε ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 178 διαμερίσματα και 13 εμπορικές μονάδες σε δύο πολυκατοικίες 14 ορόφων συνολικής επιφάνειας 3.586 m². Το ολοκληρωμένο έργο διαθέτει παιδικό πάρκο, κοινόχρηστο κήπο, ανελκυστήρα, εσωτερική πισίνα, εσωτερικό και εξωτερικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, κάμερες παρακολούθησης, γυμναστήριο, μπάνιο και κάμερες παρακολούθησης όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Υπάρχουν επιλογές διαμερισμάτων με δύο ή τρία υπνοδωμάτια. Τα διαμερίσματα αποτελούνται από υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, κοινόχρηστο μπάνιο, ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι. Τα διαμερίσματα είναι επίσης εξοπλισμένα με παράθυρα PVC, δορυφορική τηλεόραση, εξωτερική πόρτα από χάλυβα, κεραμικά και laminate δάπεδα, υποδομή κλιματισμού και φυσικού αερίου, έξυπνο οικιακό σύστημα, συμπαγές σετ και καμπίνα ντους.


IST-01331

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση40 m²
Σύνολο60 m²
Ανελκυστήρας
Δορυφορική τηλεόραση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Σάουνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Κλιματισμός
Χώρος στάθμευσης

Cumhuriyet Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη λίμνη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2024