Σπίτι σχεδιασμένο από αρχιτέκτονα με χαρακτήρα

Bramois
Σπίτι • 6.5 δωμάτιο/α • 220 m² • αναφ: a7e778e9-ca82-11ee-b1a8-0a4bde28e6f6
1.363.704 €
Σπίτι σχεδιασμένο από αρχιτέκτονα με χαρακτήρα
Αυτή η μεγάλη βίλα σχεδιασμένη από αρχιτέκτονα, που βρίσκεται στην καρδιά του Bramois, είναι ένα σπάνιο μαργαριτάρι που προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον διαβίωσης. Μόλις εισέλθετε, μια μεγάλη αίθουσα καλωσορίζει τους επισκέπτες, οδηγώντας σε διάφορους χώρους πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου παιχνιδιών, ενός γραφείου, ενός πλυντηρίου και άμεσης πρόσβασης σε έναν κήπο 100 m2. Ο κήπος προσφέρει εκπληκτική θέα στο Nax, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε πλήρως το γύρω πανόραμα.

Η βίλα εκτείνεται σε διάφορα επίπεδα, καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την άνεση και την κομψότητα. Ο πρώτος όροφος αποκαλύπτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τραπεζαρία με υπέροχο ύψος, μοντέρνα κουζίνα και μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει δύο ακόμη υπνοδωμάτια, ένα ευχάριστο σαλόνι και ένα επιπλέον μπάνιο.

Στον τρίτο όροφο θα βρίσκεται ο ημιώροφος που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Nax. Ένας τέλειος χώρος για να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε τα πάθη σας.

Αυτή η βίλα συνδυάζει την αρχιτεκτονική κομψότητα με την ευελιξία, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής των χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες και τα γούστα του ιδιοκτήτη.

Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το Sion και κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με γρήγορη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Sion East και τοπικές ανέσεις, όπως ένα τοπικό κατάστημα και ένα σχολικό κέντρο, αντιπροσωπεύει ένα ιδανικό μέρος για να ζήσουν όσοι θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια, την άνεση και την πρακτικότητα.

Χώροι

Δωμάτια6.5

Επιφάνειες

Διαβίωση220 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

Σιόν

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο βουνά