Πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα για αγορά στη Μάλαγα, Ισπανία

Μάλαγα, 20 Calle Pedro Gómez Chaix
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 2 μπάν. • 124 m² • 6ο όροφος
319.900 €

Παρουσιάζουμε ένα φωτεινό διαμέρισμα με τριπλό εξωτερικό προσανατολισμό (Νοτιοανατολικά-Βόρεια) με εξαιρετική διανομή, που βρίσκεται στην Plaza de Pedro Gómez Chaix, δίπλα στην Av. de Andalucía.

Πρόσφατα ανακαινισμένο, αυτό το σπίτι προσφέρει τρία υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι ιδιωτικό μπάνιο με ευρύχωρο γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και ένα δεύτερο μπάνιο για τα άλλα δύο υπνοδωμάτια. Το ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία και η ξεχωριστή κουζίνα προσθέτουν ευελιξία και λειτουργικότητα στο περιβάλλον.

Βρίσκεται στον έκτο όροφο του κτιρίου και προσφέρει πανοραμική θέα και φυσικό φωτισμό προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα μεγάλα παράθυρα, όλα εξοπλισμένα με ηλεκτρικά στόρια, εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα και έλεγχο φωτισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Με 124m2 χτισμένα, εκ των οποίων τα 118 m2 αντιστοιχούν στο σπίτι, αυτό το σπίτι παρέχει έναν γενναιόδωρο και καλά κατανεμημένο χώρο για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Το κτίριο, σε άριστη κατάσταση, διαθέτει πρόσφατα ανακαινισμένη πύλη.

Στην περιοχή Carranque δίπλα στην Av. de Andalucía, αυτός ο θύλακας προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και προσβασιμότητας. Επιπλέον, η εγγύτητα σε διάφορες γραμμές λεωφορείων και τον ποδηλατόδρομο διευκολύνει τη μετακίνηση στην πόλη.

Με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη διάθεσή σας, αυτή η καθιερωμένη γειτονιά προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Με κόστος φόρου ακίνητης περιουσίας €349,87/έτος και κοινοκτημοσύνη €82/μήνα, αυτό το σπίτι προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Ως ιδιοκτήτες ακινήτων, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τα τέλη διαχείρισης ακινήτων, εξασφαλίζοντας μια συναλλαγή χωρίς προβλήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες και για να προγραμματίσετε μια παράσταση.

Χώροι

Δωμάτια3
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση124 m²
Ανελκυστήρας
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Σουίτες επισκεπτών
Συναγερμός
Τραπεζαρία

20 Calle Pedro Gómez Chaix, Μάλαγα

Προσανατολισμός Βορράς
Προσανατολισμός Δύση
Προσανατολισμός Νότος
τύποςΔιαμέρισμα
ΚατάστασηΝέο
ΘέσηΥψηλά πρότυπα
Έτος κατασκευής1978
Έτος ανακαίνισης2024
ΠεριβάλλονΗρεμία, Αστική, Πράσινο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα