Διαμερίσματα προς πώληση σε οικόπεδο με θέα στη θάλασσα στο Büyükçekmece

Celaliye Mahallesi
Νέο διαμέρισμα • 1 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 1 μπάν. • 95 m² • διαθέσιμο τώρα
144.725 €

Σχετικά με το έργο;

Βρίσκεται κοντά στη θάλασσα του Μαρμαρά και τη λίμνη Büyükçekmece, το έργο περιμένει τους επενδυτές του.

Υπάρχουν 160 διαμερίσματα στο έργο, το οποίο αποτελείται από 7 μπλοκ των 4 ορόφων το καθένα, χτισμένο σε έκταση 17.000 τετραγωνικών μέτρων. Οι επίπεδες επιλογές που αποτελούνται από 2+1, 3+1, 4+2 και 5+2 τύπους διπλής όψης προσφέρονται στους αγοραστές. Οι ευρύχωροι χώροι που δημιουργούνται σε μοντέρνους χώρους διαβίωσης συνδυάζονται με την ποιότητα.

Υπάρχει πισίνα όπου μπορείτε να κολυμπήσετε όσο θέλετε. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να ανακουφίσετε την κούραση της ημέρας στη σάουνα. Το χαμάμ είναι επίσης μεταξύ των κοινωνικών εγκαταστάσεων. Για όσους αγαπούν τον αθλητισμό, υπάρχει επίσης γυμναστήριο με ποιοτικό εξοπλισμό. Επιπλέον, θα έχετε ευχάριστους περιπάτους με τους αγαπημένους σας στα μονοπάτια του έργου.

Επίσης, δεν θα έχετε προβλήματα στάθμευσης με το χώρο στάθμευσης. Θα είστε πάντα ασφαλείς με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ιδιωτική υπηρεσία ασφαλείας. Επιπλέον, θα μπορείτε εύκολα να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στα καταστήματα.

Το έργο βρίσκεται πολύ κοντά στις κύριες αρτηρίες της πόλης. Θα είστε σε θέση να φτάσετε εύκολα στο 3ο αεροδρόμιο και τα διόδια Hadımköy με το μετρό και το υπό κατασκευή μετρό. Νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα και εκθεσιακό κέντρο είναι όλα πολύ κοντά στο έργο

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση95 m²
Αγροτεμάχιο95 m²
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Εξωτερική πισίνα
Κήπος
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σάουνα
Σάουνα
Χώρος στάθμευσης

Celaliye Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2022