Ανεξάρτητες βίλες με θέα στη μαρίνα Yalikavak στο Bodrum Mugla

Yalıkavak
Σπίτι • 10 δωμάτιο/α • 8 κρεβ. • 9 μπάν. • 363 m² • αναφ: BJV-00256-26601
2.220.000 €
Ανεξάρτητες βίλες στην Αλικαρνασσό με ιδιωτικές πισίνες και κήπους με θέα στη μαρίνα Yalikavak

Οι πολυτελείς βίλες με θέα στη θάλασσα βρίσκονται στο Yalikavak, μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Αλικαρνασσού. Το Yalikavak είναι μια από τις πιο επισκέψιμες περιοχές για τους τουρίστες τα τελευταία χρόνια με την καθαρή θάλασσα, τη φύση, τους ανεμόμυλους και το φρέσκο ψάρι. Βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αλικαρνασσού και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη μαρίνα γιοτ στον κόσμο, καθώς και καταστήματα, εστιατόρια, παραλίες, κλαμπ, καφετέριες, μπαρ και παγκοσμίου φήμης πολυτελή ξενοδοχεία.

Οι βίλες προς πώληση στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας είναι κοντά σε πολλές καθημερινές και κοινωνικές ανάγκες όπως καφετέριες, εστιατόρια, αγορές, φαρμακεία, τράπεζες και νοσοκομεία. Οι ιδιωτικές βίλες απέχουν 2 χλμ από το κέντρο του Yalikavak, 1,7 χλμ από το Yalikavak Palmarina, 5 χλμ από το κρατικό νοσοκομείο της Αλικαρνασσού, 19 χλμ από το κέντρο της περιοχής της Αλικαρνασσού, 20 χλμ από το κάστρο της Αλικαρνασσού και το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, και 52 χλμ από το αεροδρόμιο Bodrum - Milas.

10 ανεξάρτητες βίλες βρίσκονται σε ένα προνομιακό συγκρότημα εμβαδού 6.000 m². Οι ανεξάρτητες βίλες διαθέτουν 6, 7, 8 ή 10 υπνοδωμάτια. Οι ειδικά σχεδιασμένες βίλες διαθέτουν δύο σαλόνια, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, ιδιωτικό μπάνιο για όλα τα υπνοδωμάτια και κοινόχρηστο μπάνιο. Στο τρέχον έργο, είναι επίσης δυνατό να γίνουν αλλαγές στον εσωτερικό σχεδιασμό κατόπιν αιτήματος.

Οι ανεξάρτητες βίλες διαθέτουν 3 σετ ευρύχωρων ιδιωτικών κήπων, ιδιωτική πισίνα, αίθριο, τζάκι και χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Το σύστημα κλιματισμού VRV χρησιμοποιείται στις βίλες και τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας χρησιμοποιούνται στις εσωτερικές λεπτομέρειες.


BJV-00256

Χώροι

Δωμάτια10
Υπνοδωμάτια8
Μπάνια9

Επιφάνειες

Διαβίωση363 m²
Σύνολο425 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος
Χώρος στάθμευσης

Yalıkavak

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024