Μια απρόσκοπτη ένωση γοητείας κληρονομιάς και σύγχρονης φινέτσας

Teneriffe, 282 Kent St, Teneriffe QLD 4005, Australia
Έπαυλη • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • 414 m² • 2ο όροφος
Τιμή κατόπιν ερωτήματος

Προσεκτικά μεταμορφωμένη για να συγχωνεύσει την αρχική γοητεία της κληρονομιάς της με μια φρέσκια σύγχρονη κομψότητα, η 282 Kent Street παρουσιάζει ένα καταφύγιο τεσσάρων υπνοδωματίων και τριών λουτρών, συνοψίζοντας την ουσία της πολυτελούς ζωής στο κέντρο της πόλης. Φωλιασμένο στη ζωντανή καρδιά του Teneriffe, μόλις λίγα λεπτά από την James Street και τον περίβολο του Gasworks προσφέρει ένα ειδυλλιακό μείγμα ηρεμίας και αστικής ζωντάνιας.

 

Καθώς πλησιάζετε στο σπίτι, η παρουσία του στο δρόμο γίνεται αμέσως αισθητή μέσω της γραφικής πινακίδας ονόματος, OLIVEMAY, η οποία δίνει έναν φιλόξενο τόνο. Η πρόσοψη του σπιτιού, ένα διαχρονικό μωσαϊκό από κόκκινο τούβλο, σας προσκαλεί σε ένα εσωτερικό όπου η ζεστασιά του μαύρου δαπέδου προσφέρει ένα απρόσκοπτο καλωσόρισμα.

 

Ο γαστρονομικός χώρος είναι ένας θρίαμβος του σχεδιασμού, διαθέτοντας μια νησίδα κουζίνας με άκρη καταρράκτη, πέτρινους πάγκους 60 mm και καθίσματα μπαρ, ενσωματωμένο ψυγείο μπαρ και ντουλάπια κατά παραγγελία. Οι ευρωπαϊκές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης μιας εστίας αερίου, συμπληρώνονται από εντυπωσιακό κρεμαστό φωτισμό, ενώ το παρακείμενο ντουλάπι μπάτλερ είναι γεμάτο με σύγχρονες ανέσεις.

 

Το ισόγειο του σπιτιού γιορτάζει την ανοιχτή διαβίωση, ενθαρρύνοντας την κοινοτική συμμετοχή στην καρδιά του σπιτιού. Το σαλόνι, με το μοντέρνο τζάκι του, γίνεται ένα άνετο καταφύγιο τους πιο δροσερούς μήνες, ενώ οι γυάλινες πόρτες αποσύρονται για να συγχωνεύσουν τους εσωτερικούς χώρους με έναν κομψό υπαίθριο χώρο με πλακάκια πέτρας. Η πισίνα, με το χαρακτηριστικό καταρράκτη και τον υποβρύχιο φωτισμό, είναι μια οπτική απόλαυση, πλαισιωμένη από γυαλί χωρίς πλαίσιο, επεκτείνοντας την πρόσκληση για πολυτελή χαλάρωση.

 

Οι εξωτερικοί χώροι είναι προσεκτικά διαμορφωμένοι, μεγιστοποιώντας τη χρησιμότητα και την αισθητική - από το επίπεδο γκαζόν ιδανικό για παιχνίδι, στην οικεία ζώνη πυρκαγιάς, στο προστατευμένο κατάστρωμα της πισίνας για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η μπροστινή αυλή, με την λιθοδομή και τις καταπράσινες πινελιές, προσφέρει έναν επιπλέον θύλακα γαλήνης.

 

Ανεβαίνοντας στο ανώτερο επίπεδο, η κύρια σουίτα είναι ένας προμαχώνας ιδιωτικότητας, με διπλές πόρτες που οδηγούν σε ένα γαλήνιο κατάστρωμα. Συνοδεύεται από γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπάνιο, προσφέρει μια απομονωμένη απόδραση.

 

Η ευελιξία αφθονεί με πολλαπλούς χώρους διαβίωσης κατανεμημένους και στα δύο επίπεδα και μια ειδική μελέτη, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο για ατομικές αναζητήσεις ή ιδιωτικότητα. Η ευκολία ενισχύεται από τη διπλή πρόσβαση στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένης μιας λωρίδας προς το πίσω αυτοκίνητο.

 

Τοποθετημένο για να προσφέρει έναν τρόπο ζωής απαράμιλλης άνεσης και πολιτιστικού πλούτου, με εύκολη πρόσβαση στις καλύτερες ανέσεις του Μπρίσμπεϊν, όπως μεταφορά, πάρκα, φαγητό και ψυχαγωγία, αυτό το ακίνητο δεν είναι απλώς μια κατοικία αλλά μια δήλωση απαιτητικού γούστου. Εξασφαλίστε το κομμάτι σας από την πιο πολυπόθητη ακίνητη περιουσία της Teneriffe και αγκαλιάστε ένα σπίτι που αντικατοπτρίζει πραγματικά το επίτευγμά σας.

Χώροι

Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης4

Επιφάνειες

Διαβίωση414 m²
Αγροτεμάχιο440 m²
Γκαράζ
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Τραπεζαρία

282 Kent St, Teneriffe QLD 4005, Australia, Teneriffe