Βίλες με μεγάλους κήπους - Trabzon Çukurcayer

Çukurçayır
Σπίτι • 6 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 4 μπάν. • 250 m² • αναφ: TZX-00255-35535
286.305 €
Βίλες σε ένα έργο με κομψό και άνετο σχεδιασμό στο Ortahisar, Trabzon

Η περιοχή Çukurcayer βρίσκεται στο Trabzon Ortahisar, μια κεντρική τοποθεσία με πολλές τράπεζες, αγορές, εστιατόρια, τζαμιά και σχολεία. Η απόσταση από τις βίλες είναι μικρή με τα πόδια. Για το λόγο αυτό, προσελκύει την προσοχή με την κεντρική του θέση. Αν και η μία πλευρά είναι πολύ κεντρική, η φύση και το πράσινο είναι αλληλένδετα από την άλλη.

Οι βίλες προς πώληση στην Τραπεζούντα προσφέρουν στους αγοραστές έναν ήσυχο, υψηλής ποιότητας και άνετο χώρο διαβίωσης. Η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών έχει θετικό αντίκτυπο στο βιοτικό επίπεδο. Από τη μία πλευρά, σας επιτρέπει να ζήσετε μια ειρηνική και άνετη ζωή με την οικογένειά σας και, από την άλλη πλευρά, να απολαύσετε τη ζωή σε επαφή με τη φύση. Επιπλέον, κάθε βίλα έχει τη δική της πισίνα.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν 5 υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, 4 μπαλκόνια, γκαρνταρόμπα σε κάθε δωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει ένας ενιαίος χώρος κουζίνας και ένα μεγάλο σαλόνι στο ισόγειο. Υπάρχει πισίνα 15-20 m² σε κήπο 700 m² με έξοδο από την κουζίνα στη βεράντα. Επιπλέον, ένας κήπος χόμπι με σύστημα σόμπας θα κατασκευαστεί στη γυάλινη σέρα.

Τα παλτά, τα ντουλάπια κουζίνας, οι οικιακές συσκευές της μάρκας Teka, το κύριο ιδιωτικό μπάνιο και τα έπιπλα γκαρνταρόμπας που χρησιμοποιούνται στους εσωτερικούς χώρους παρέχουν κομψά σχέδια. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα τοποθέτησής του στους τοίχους χωρίς να καταστραφεί το σύστημα υποδομής κλιματισμού. Η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε δωμάτιο με ενδοδαπέδια θέρμανση και σύστημα φυσικού αερίου.


ΤΖΧ-00255

Χώροι

Δωμάτια6
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια4
Μπαλκόνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση250 m²
Σύνολο275 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα

Çukurçayır

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024