Έτοιμο για μετακόμιση: 3 δωματίων με μπαλκόνι και χώρο στάθμευσης κοντά στη λίμνη Wannsee

Βερολίνο
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 1 μπάν. • 109.79 m² • 2ο όροφος • αναφ: 1427-FCB23
515.000 €
549.000 €-34.000
Η τελευταία μας προσφορά, ένα ευρύχωρο φωτεινό διαμέρισμα 3 δωματίων στο Βερολίνο-Zehlendorf. Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος προσφέρει ειδυλλιακή διαβίωση με τέλεια κατανομή του ωφέλιμου χώρου. Η τραπεζαρία οδηγεί απρόσκοπτα στο σαλόνι με ένα μεγάλο μπαλκόνι που χαρίζει τον πρωινό ήλιο.

Ο διάδρομος προσφέρει γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο μέσα στο διαμέρισμα. Το μπάνιο διαθέτει ξεχωριστό ντους και μπανιέρα και είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει πλυντήριο ή στεγνωτήριο. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μεγάλα παράθυρα που πλημμυρίζουν τα υπνοδωμάτια με άφθονο φυσικό φως. Η κουζίνα βλέπει στην όμορφη αυλή κάτω δίνοντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για την προετοιμασία γευμάτων.

Η νότια καταπράσινη τοποθεσία του Βερολίνου-Zehlendorf προσφέρει ένα βιοτικό επίπεδο που είναι απαράμιλλο. Με πολλούς ντόπιους να εμπνέουν να εγκατασταθούν κοντά στο Grunewald και το Dahlem λόγω των καταπράσινων πάρκων και του υψηλού βιοτικού επιπέδου, αυτό το διαμέρισμα δεν πρέπει να χάσετε. Το κτίριο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον S-Bahn που δίνει πρόσβαση στη δημοφιλή παραλία της πόλης στο Wannsee, Η τέλεια στάση τις καλοκαιρινές μέρες για να ξεφύγετε από την πόλη και να απολαύσετε μια βουτιά ή ηλιοθεραπεία στην αμμώδη παραλία. Για τους πεζοπόρους και τους περιπατητές δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στο Βερολίνο από το Grunewald, με την άγρια ζωή πάντα παρούσα σε όλο το δάσος, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερο μέρος για να περάσετε την ημέρα εξερευνώντας τα διάφορα μονοπάτια πεζοπορίας.

Για όσους αγαπούν τα vibes της πόλης, μπορείτε να βρείτε ένα από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στο Βερολίνο στο Rathaus Steglitz, το Das Schloss προσφέρει τα πάντα, από μάρκες σχεδιαστών έως νέα μόδα. Ο τοπικός κινηματογράφος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και έχει πάντα ένα υπέροχο πρόγραμμα με καλά επιλεγμένες εικόνες. Για τους καλοφαγάδες μην ψάχνετε πέρα από το τοπικό steak house, που προσφέρει υψηλής ποιότητας φαγητό, σερβίρεται τέλεια κάθε φορά.

Η ομάδα της First Citiz Berlin θα χαρεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες ή να κανονίσει μια επίσκεψη.

Πρόσθετες πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχονται από τους πωλητές ή / και τους εκπροσώπους τους. Αυτή η προσφορά είναι εμπιστευτική και προορίζεται αποκλειστικά για τον παραλήπτη της. Οποιαδήποτε αποκάλυψη πρέπει να εγκριθεί από την First Citiz GmbH. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα. Μπορεί να αναμένεται σφάλμα και προηγούμενη πώληση. Ορισμένες φωτογραφίες και απεικονίσεις ακινήτων είναι επεξηγηματικά παραδείγματα και μη δεσμευτικές. Αυτή η προσφορά υπόκειται σε πληρωμή μεσιτικής αμοιβής. Με την υπογραφή ενός συμβολαίου αγοράς για αυτό το ακίνητο, η μεσιτική αμοιβή ύψους 2.975% (συμπ. ΦΠΑ 19%) της συμβολαιογραφικής τιμής πώλησης ακινήτου, οφείλεται από τον αγοραστή στην First Citiz GmbH.

Περιοχή πόλης

Το Steglitz-Zehlendorf βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης και είναι μια οικογενειακή και ζωντανή περιοχή. Βρίσκεται ελαφρώς στα περίχωρα, το Steglitz-Zehlendorf είναι καλά συνδεδεμένο και επιτρέπει την πρόσβαση στο αεροδρόμιο και τον κεντρικό σταθμό σε λιγότερο από μία ώρα. Ιδανικό για ψώνια, το Steglitz-Zehlendorf φιλοξενεί πολύ σύγχρονα εμπορικά κέντρα. Ο δρόμος Schlossstrasse είναι ιδιαίτερα ζωντανός, γεμάτος με εμπορικούς δρόμους. Όσον αφορά τον πολιτισμό, το Steglitz δεν πρέπει να ξεπεραστεί, ιδίως χάρη στο Haus am Waldsee, έναν διεθνή χώρο σύγχρονης τέχνης. Είναι επίσης μια γειτονιά με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, που συνδυάζει κτίρια art deco, αστικά κτίρια και πρωτότυπες σύγχρονες κατασκευές. Κοντά σε διάσημες λίμνες του Βερολίνου, όπως το Wannsee και το Schachtensee, το Steglitz είναι η ιδανική περιοχή για τους λάτρεις του χώρου και της φύσης.

Με τη φόρτωση του χάρτη, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου της Google.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση χάρτη

Να ξεμπλοκάρετε πάντα τους Χάρτες Google

Η εμφανιζόμενη τοποθεσία του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση

Χαρακτηριστικά και ανέσεις

Έτοιμοι να μετακομίσετε!

Ευρύχωρο διαμέρισμα 3 δωματίων κοντά στο Wannsee

Μικρή απόσταση από το καταπράσινο δάσος Grunewalds

Παραλίες λίμνης στο Wannsee ιδανικές για ηλιοθεραπεία και κολύμπι

Ηλιόλουστο μπαλκόνι ιδανικό για πρωινούς καφέδες

Κοντά στο δημοφιλές Ελεύθερο Πανεπιστήμιο

Απευθείας στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου & John F. Σχολή Κέννεντυ

Υπόγειος χώρος στάθμευσης

Μοντέρνα εντοιχισμένη κουζίνα

Μπάνιο με ντουζιέρα &μπανιέρα

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση109.79 m²
Μπαλκόνι
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

Βερολίνο

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο αυλή
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα