Σπίτι προς πώληση, CangΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΒΊΛΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΊΩΝ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ ΜΊΣΘΩΣΗ ΣΤΟ CANGGU BERAWA ΜΠΑΛΊ - RF3217gu, στο Canggu, Ινδονη…

Canggu
Βίλα • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 100 m² • 2ο όροφος
210.212 €

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΒΊΛΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΊΩΝ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ ΜΊΣΘΩΣΗ ΣΤΟ CANGGU BERAWA ΜΠΑΛΊ - RF3217

3 ΜΟΝΆΔΕΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ

Φωλιασμένο στην περιζήτητη περιοχή Berawa, Canggu, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την κοντινότερη παραλία και τα φημισμένα beach clubs, αυτό το κατάλυμα προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό σύγχρονης διαβίωσης και παράκτιας άνεσης. Επεκτεινόμενο σε 1,25 στρέμματα, το διώροφο κτίριο που ολοκληρώθηκε το 2023 παρέχει ένα κομψό χώρο διαβίωσης 100 τετραγωνικών μέτρων. Με έμφαση στην αναζωογονητική θέα στην πισίνα, η κατοικία ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο ήσυχο περιβάλλον αυτής της κατοικημένης περιοχής.

 

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του ακινήτου αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας μια άνετη και κομψή εμπειρία διαβίωσης. Το σαλόνι, ανοιγμένο ή κλειστό, προσαρμόζεται σε διάφορες προτιμήσεις, προσφέροντας έναν ευέλικτο χώρο χαλάρωσης. Το ακίνητο διαθέτει δύο ιδιωτικά μπάνια και μια επιπλέον τουαλέτα επισκεπτών, δίνοντας έμφαση τόσο στην πολυτέλεια όσο και στην πρακτικότητα.

 

Εξωτερικά, μια πισίνα προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας, συμβάλλοντας στη συνολική ελκυστικότητα του ακινήτου. Με περίοδο μίσθωσης 27 ετών, αυτή η κατοικία όχι μόνο προσφέρει άμεση άνεση αλλά και αντιπροσωπεύει μια σταθερή επένδυση, παρέχοντας σταθερότητα και διαρκή αξία μακροπρόθεσμα.

 

Παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο, το ακίνητο εξασφαλίζει άμεση χρηστικότητα και ευκολία. Η στρατηγική του θέση, ο μοντέρνος σχεδιασμός και η εγγύτητά του στην παραλία και τα beach clubs καθιστούν αυτό το κατάλυμα Berawa μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μια κομψή και βολική κατοικία σε μια δημοφιλή κατοικημένη περιοχή.

 

ΠΏΛΗΣΗ ΜΊΣΘΩΣΗ 27 ΈΤΗ: USD 233.100 (IDR 3,6 B)

Οικόπεδο: 125 m²

Μέγεθος Κτιρίου: 100 m²

Κωδικός: RF3217

___

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με:

☎️ +62 821 1002 0041

📧 info@bali-home-immo.com

🌐 www.bali-home-immo.com

📍 Jalan Pantai Berawa No. 25, Tibubeneng, Κούτα Ουτάρα, 80361

📍 Jalan Raya Kerobokan No.64, Kerobokan, Kuta Utara, 80361

Χώροι

Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση100 m²
Αγροτεμάχιο125 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Επιπλωμένο
Πισίνα

Canggu

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2023