Σπίτι για salΌΜΟΡΦΗ ΒΊΛΑ 1 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΊΟΥ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ ΜΊΣΘΩΣΗ ΣΤΟ PERERENAN NORTH SIDE ΜΠΑΛΊ - RF3201e, Pererenan, στο Pererenan,…

Pererenan
Βίλα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 91 m² • 2ο όροφος
181.970 €

ΌΜΟΡΦΗ ΒΊΛΑ 1 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΊΟΥ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ ΜΊΣΘΩΣΗ ΣΤΟ PERERENAN NORTH SIDE ΜΠΑΛΊ - RF3201

 

Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται στη γαλήνια περιοχή Pererenan, μόλις 15 λεπτά οδικώς από την πλησιέστερη παραλία Pererenan και προσφέρει μια σύγχρονη εμπειρία διαβίωσης σε ένα ήσυχο οικιστικό περιβάλλον. Με έκταση 1,14 στρέμματα, το διώροφο κτίριο που ολοκληρώθηκε το 2022 παρέχει ένα άνετο χώρο διαβίωσης 91 τετραγωνικών μέτρων. Με έμφαση στην αναζωογονητική θέα στην πισίνα, το κατάλυμα ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο ήσυχο περιβάλλον.

 

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του ακινήτου αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας έναν άνετο και καλαίσθητο χώρο διαβίωσης. Το σαλόνι, ανοιγμένο ή κλειστό, προσαρμόζεται σε διάφορες προτιμήσεις, προσφέροντας έναν ευέλικτο χώρο χαλάρωσης. Το κατάλυμα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και δίνει έμφαση τόσο στην πολυτέλεια όσο και στην πρακτικότητα.

 

Εξωτερικά, μια πισίνα προσθέτει μια πινελιά αναψυχής, συμπληρώνοντας το σχεδιασμό του καταλύματος και παρέχοντας έναν αναζωογονητικό χώρο για απόλαυση. Με 24ετή περίοδο μίσθωσης, αυτή η κατοικία όχι μόνο προσφέρει άμεση άνεση, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης μια ασφαλή και διαρκή επενδυτική ευκαιρία.

 

Παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο, το ακίνητο εξασφαλίζει άμεση χρηστικότητα και ευκολία. Η στρατηγική του θέση, ο μοντέρνος σχεδιασμός και η εκτεταμένη περίοδος μίσθωσης καθιστούν αυτό το ακίνητο Pererenan μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μια κομψή και διαρκή κατοικία σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή κοντά στην παραλία.

 

ΠΏΛΗΣΗ ΜΊΣΘΩΣΗ 24 ΕΤΏΝ: USD 195.000 (IDR 3 B)

Οικόπεδο: 114 m²

Μέγεθος Κτίσματος: 91 m²

Κωδικός: RF3201

___

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με:

☎️ +62 821 1002 0041

📧 info@bali-home-immo.com

🌐 www.bali-home-immo.com

📍 Jalan Pantai Berawa No. 25, Tibubeneng, Κούτα Ουτάρα, 80361

📍 Jalan Raya Kerobokan No.64, Kerobokan, Kuta Utara, 80361

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση91 m²
Αγροτεμάχιο114 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Επιπλωμένο
Πισίνα

Pererenan

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2022