Διαμερίσματα με θέα στο κάστρο και σύστημα έξυπνου σπιτιού στην Αλικαρνασσό

Bodrum
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 118 m² • αναφ: BJV-00101-17672
990.000 €
Hotel Concept Apartments με θέα στην Κω και στη θάλασσα στην Αλικαρνασσό

Το Bodrum, ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά κέντρα στον κόσμο, είναι ένα από τα σπάνια μέρη που όλοι θέλουν να ζήσουν, με τους αρχαίους πολιτισμούς του, τους υπέροχους όρμους που μπορείτε να βρείτε σε όλη τη χερσόνησο, τις θαλάσσιες μαρίνες που περιλαμβάνουν τις πιο διάσημες διεθνείς μάρκες και τις μοναδικές παραλίες του. Νυχτερινή ζωή.

Διαμερίσματα προς πώληση στην Αλικαρνασσό, 2,3 χλμ από το κέντρο της Αλικαρνασσού, 2,8 χλμ από την παραλία της Αλικαρνασσού, 3 χλμ από το παλιό θέατρο της Αλικαρνασσού και το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, 3,5 χλμ από την προβλήτα της Αλικαρνασσού, όπου οργανώνονται πτήσεις προς το νησί Κως-Αλικαρνασσός, 8 χλμ από το κρατικό νοσοκομείο και 32 χλμ από το αεροδρόμιο Bodrum-Milas.

Το ξενοδοχειακό έργο έχει έκταση 32.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο αποτελείται από διαμερίσματα και βίλες, και αποτελείται από 55 οικιστικές μονάδες. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων στο έργο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εστιατόριο, το γυμναστήριο, τις υπηρεσίες καθαρισμού και το θυρωρείο στο ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Το έργο προσφέρει επιλογές διαμερισμάτων που κυμαίνονται από ένα έως 5 υπνοδωμάτια. Όλα τα διαμερίσματα θα παραδοθούν με εντοιχισμένες συσκευές.


BJV-00101

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση118 m²
Σύνολο137 m²
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Γυμναστήριο

Bodrum

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2022