ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ 4 ΛΕΠΤΆ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΊΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΜΆΓΙΑ - TULUM

Tulum
Στούντιο • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 45.02 m² • αναφ: 1822-2
155.011 €

Το έργο αυτό προκύπτει από την κεντρική ιδέα ότι η προσεκτική διαχείριση του περιβάλλοντος μπορεί να είναι συμβατή με την άνεση και την κομψότητα.

Ανέσεις:

+ 6 πισίνες υπερχείλισης οροφής

+ 1 Κεντρική πισίνα

+ 1 πισίνα Cenote

+ Σαλόνι

+ Σολάριουμ

+ Μπαρ

+ Γυμναστήριο

+ 4.500 m² κομψών κήπων

+ 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα Υποδοχή

+ 3 Ανελκυστήρες

+ Χώροι στάθμευσης

+ Ιδιωτικό Beach Club

TULUM, ΌΠΩΣ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΌΣΑΣΤΑΝ

Γίνετε μάρτυρες της πρώτης πολυτελούς ανάπτυξης που σχεδιάστηκε σε ένα κτίριο τριών ναών, εμπνευσμένο από την επιβλητική αρχαία αρχιτεκτονική των Μάγια.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΙΩΝ ΝΑΩΝ

Κάθε μία από τις κατοικίες αντιπροσωπεύει ένα αυθεντικό καταφύγιο όπου η σύγχρονη πολυτέλεια συναντά την οικολογική ατμόσφαιρα του Tulum.

ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΝΕΣΗ

Το έργο αυτό προκύπτει από την κεντρική ιδέα ότι η προσεκτική διαχείριση του περιβάλλοντος μπορεί να είναι συμβατή με την άνεση και την κομψότητα.

ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΥΨΗΛΏΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΏΝ

Αυτό το έργο είναι το πρώτο διαμέρισμα όπου η ποιότητα του περιβάλλοντος δεν είναι είδος πολυτελείας. Το έργο περιλαμβάνει 4.500 m² κομψών κήπων, 6 πισίνες υπερχείλισης, γυμναστήριο State - Of - The Art, κεντρικό κοινόχρηστο χώρο με σολάριουμ, μπαρ, σαλόνι και ανέσεις όπου οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων μπορούν να επιλύσουν όλες τις ανάγκες τους χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν το συγκρότημα

Οι πολυτελείς κατοικίες είναι μια αδιαμφισβήτητη πρόσκληση για απόλαυση της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού. Όλες οι 104 μονάδες περιλαμβάνουν σαλόνι, ευρύχωρες τραπεζαρίες, μεγάλα παράθυρα, κουζίνα και υπέροχες βεράντες για να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον κήπο. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν πανέμορφη ιδιωτική πισίνα.

Το έργο αυτό βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από τις παραλίες του Tulum, που θεωρούνται οι πιο όμορφες στην Καραϊβική τα τελευταία χρόνια.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Η Blue Caribbean Properties είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας αγοράς. Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι η επένδυσή σας θα γίνει το σπίτι των ονείρων σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Χρειάζεστε βοήθεια με τη χρηματοδότηση; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών που διατίθενται σε επενδυτές και ιδιοκτήτες σπιτιού που μπορεί να μην γνωρίζετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας και να βρούμε τη λύση που είναι καλύτερη για εσάς

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Βρήκατε το ακίνητο των ονείρων σας, τώρα χρειάζεστε κάποιον να το διαχειριστεί ενώ λείπετε. Η Blue Caribbean Properties έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους διαχειριστές ακινήτων στο Μεξικό για να διασφαλίσει ότι το κατάλυμά σας φροντίζεται και διαχειρίζεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι διαχειριστές ακινήτων μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας. Από τα εβδομαδιαία check-in έως την πλήρη διαχείριση ενοικίασης και την εξυπηρέτηση πελατών, σας καλύπτουμε. Ρωτήστε τον πράκτορά σας για πρόσθετες λεπτομέρειες.

ΠΑΚΕΤΑ ΕΠΙΠΛΟΥ

Έχετε χρηματοδότηση, έχετε κάποιον να διαχειριστεί την ενοικίασή σας, τώρα χρειάζεστε απλώς κάποιον να σας βοηθήσει με τις τελευταίες πινελιές. Συνεργαζόμαστε με τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές και ξυλουργούς στο Μεξικό για να εξατομικεύσουμε τον χώρο σας και να τον κάνουμε σπίτι. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία πακέτων για να ικανοποιήσουμε κάθε στυλ και κάθε προϋπολογισμό.

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση45.02 m²
Ανελκυστήρας
Γυμναστήριο
Κήπος
Πισίνα
Χώρος στάθμευσης

Tulum

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αναγνωριστικό1822-2