Σπίτι προς αγορά σε Kathu, Ταϊλάνδη

Kathu
Ημιανεξάρτητη κατοικία • 6 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 4 μπάν. • 150 m² • αναφ: 920081021-39
176.295 €
Αρχοντικό στην Καμάλα. Η ιδανική επένδυση ή οικογενειακή κατοικία!

Καλώς ήρθατε στο AP Grand Residence, ένα καταφύγιο που βρίσκεται στο γαλήνιο περιβάλλον της Kamala, στο Πουκέτ. Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό φύσης και σύγχρονου τρόπου ζωής, προσφέροντας έναν εξαιρετικό τρόπο ζωής τόσο για επενδυτές όσο και για οικογένειες.

Χαρακτηριστικά ακινήτου:

Αρχοντικό προς Πώληση

Μέγεθος: 150 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 3
Μπάνια: 3.5
Τιμή: ฿7,000,000 (฿46,667/τ.μ.)

Γιατί AP Grand Residence;

Προνομιακή τοποθεσία: Βρίσκεται σε μια πολύ δημοφιλή τουριστική περιοχή, η Kamala προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων - κοντά στη φύση αλλά όχι μακριά από διάσημα αξιοθέατα.

Φιλικό προς την οικογένεια: με ειδική παιδική χαρά, διασφαλίζοντας ότι τα μικρά σας έχουν χώρο για να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν.

Χαλαρωτικές ανέσεις: Απολαύστε τη σάουνα ή κάντε μια δροσιστική βουτιά στην κοινόχρηστη πισίνα, που συμπληρώνεται από ένα γυμναστήριο για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Γραφική θέα: Απολαύστε την εκπληκτική θέα στο βουνό από τον τελευταίο όροφο, δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό για απογευματινά μπάρμπεκιου με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εγγύτητα στην παραλία Kamala: Σε μικρή απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο θα βρεθείτε στην εκπληκτική παραλία Kamala, γνωστή για την ηρεμία της, καθιστώντας την ιδανικό σημείο για οικογενειακές εξόδους.

Επιλογές νυχτερινής ζωής: Εξερευνήστε παραθαλάσσιες απολαύσεις όπως το διάσημο Cafe del Mar ή Phuket Fantasea και άλλα γοητευτικά εστιατόρια, παρέχοντας ποικίλες επιλογές για διασκέδαση.

Τοποθεσία:

Παραλία Καμάλα 5 λεπτά
Phuket Fantasea 4 λεπτά
Cafe Del Mar 4 λεπτά
Boat Avenue 15 λεπτά
Παραλία Πατόνγκ 20 λεπτά

Είτε αναζητάτε μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία είτε ένα οικογενειακό καταφύγιο, το AP Grand Residence τα έχει όλα. Αγκαλιάστε την ηρεμία, αφεθείτε στις σύγχρονες ανέσεις και κάντε την Kamala σπίτι σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφίες και ενημερώσεις τιμών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Το σπίτι των ονείρων σας περιμένει στην καρδιά της Kamala!

Χώροι

Δωμάτια6
Όροφοι3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια4
Διαμερίσματα36
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση150 m²
Σύνολο150 m²
Αυλή
Επιπλωμένο
Μπαλκόνι
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Σάουνα

Kathu

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στο βουνό
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2015