ΠΩΛΗΣΗ Μονοκατοικία 3 υπνοδωμάτια 2 μπάνια, μέγεθος 100 τ.μ., μόλις 5 λεπτά από την παραλία Bang Saray, στην ειδική τιμή των 3,4…

Πατάγια
Σπίτι • 3 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 100 m² • αναφ: S-0778K
85.717 €
Μονοκατοικία ενός ορόφου στο Bangsaray ήσυχη τοποθεσία όχι μακριά από τη θάλασσα.

Ανακαλύψτε την ηρεμία σε αυτό το άνετο σπίτι. Βρίσκεται στην ήσυχη περιοχή Bang Saray. Αυτό το σπίτι είναι ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και ηρεμίας. Προσφέρει μια όμορφη εμπειρία παράκτιας διαβίωσης.

Αυτή η κατοικία καλύπτει 41 τετραγωνικά μέτρα γης, 100 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, καλά εξοπλισμένη κουζίνα. και ένα άνετο σαλόνι Υπάρχει επίσης ειδικός χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτησή σας.

Αυτό το σπίτι είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια και ποιότητα. Προσφέροντας premium είδη υγιεινής Hefale που εισάγονται από τη Γερμανία. Εξασφαλίστε ανθεκτικότητα και κομψότητα. Ειδικό μπόνους: λάβετε δωρεάν δώρα όπως κλιματισμό στο κυρίως υπνοδωμάτιο, αντλία νερού 1.000 λίτρων, δεξαμενή νερού, 2 θερμοσίφωνες και δάπεδα με πλακάκια σε όλη την ιδιοκτησία.

Αρπάξτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο για μόλις 3,4 εκατομμύρια μπατ. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας προσπεράσει! Βιαστείτε και βγείτε έξω πριν να είναι πολύ αργά.

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση100 m²
Αγροτεμάχιο164 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

Πατάγια

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.