Θέα θάλασσα Εξερευνήστε το διαμέρισμα Private Beach

Χουργκάντα, 8P4G+65X, Hurghada 2, Red Sea Governorate 1982125, Egypt
Διαμέρισμα • 1 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 62 m² • 1ο όροφος • Διαθέσιμο από 31/12/2024 • αναφ: B 107
49.870 €

Ανακαλύψτε την επιτομή της παράκτιας ζωής στο Balkan Beach Resort, μια νέα ανάπτυξη στο Al-Ahyaa της Χουργκάντα. Προσφέροντας μοντέρνα διαμερίσματα με εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα, ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία και μια σειρά από ανέσεις, αυτό το θέρετρο είναι η πύλη σας σε ένα ονειρεμένο σπίτι δίπλα στη θάλασσα.

Μέγεθος: 62 τετραγωνικά μέτρα -1 υπνοδωμάτιο

Όροφος: Πρώτος

Θέα: πλευρική θέα θάλασσα + θέα κήπο

Τιμή: 53.600 USD

Σχέδιο Πληρωμής :

40% προκαταβολή κατόπιν συμβολαίου

60% πληρωτέο σε 2 χρόνια σε βολικές δόσεις

10% τέλος συντήρησης οφειλόμενο κατά την ημερομηνία παράδοσης

Γιατί να επιλέξετε το Balkan Beach Resort;

Προνομιακή τοποθεσία: Φωλιασμένο στο Al-Ahyaa της Χουργκάντα, το Balkan Beach Resort βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο, τη μαρίνα και το γήπεδο γκολφ. Βυθιστείτε στο γαλήνιο περιβάλλον της παραλίας, απολαμβάνοντας τον ζωντανό τρόπο ζωής της πόλης.

Παροχές: Αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής σας με μια ιδιωτική παραλία, μια αστραφτερή πισίνα, φιλόξενες καφετέριες, εστιατόρια και πολλά άλλα. Απολαύστε υπηρεσίες ασφάλειας, στάθμευσης, κήπου, γυμναστηρίου-σπα και συντήρησης στο πλαίσιο του έργου.

Κομψός σχεδιασμός: Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, το Balkan Beach Resort συνδυάζεται αρμονικά με τη φυσική ομορφιά της θάλασσας. Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλα παράθυρα και μπαλκόνια για φυσικό φως και εκπληκτική θέα.

Επενδυτική ευκαιρία: Η δημοτικότητα της Χουργκάντα ως τουριστικού προορισμού καθιστά το Balkan Beach Resort ιδανική επένδυση. Επωφεληθείτε από το εισόδημα από ενοίκια και την εκτίμηση του ακινήτου με την πάροδο του χρόνου.

Παροχές Έργου:

Ιδιωτική παραλία

Πισίνα

Καφενεία & Εστιατόρια

Ασανσέρ

Μπαλκόνι/Βεράντα

Χώροι Στάθμευσης Αυτοκινήτων

Θέα Θάλασσα

Χαρταετός

Σχετικά με το Balkan Beach Resort Hurghada:

Beachfront Luxury: Το Balkan Beach Resort βρίσκεται στην περιοχή El-Ahyaa και βρίσκεται σε παραθαλάσσια τοποθεσία με απαράμιλλη πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Αποκλειστικές μονάδες: Με μόνο 106 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων στούντιο, διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου και δύο υπνοδωματίων, κάθε ιδιοκτησία παραδίδεται πλήρως τελειωμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και καινοτόμο εσωτερικό σχεδιασμό.

Παραθαλάσσια διαβίωση: Απολαύστε έναν ξύλινο θαλάσσιο περίπατο, ιδανικό για θαλάσσιες δραστηριότητες, ψάρεμα ή παρατήρηση των άστρων.

Παροχές θερέτρου: Απολαύστε πολυτέλεια με κοινόχρηστη πισίνα, μπαρ δίπλα στην πισίνα, εστιατόριο και καφετέρια λίγα βήματα από τον νέο παραλιακό δρόμο Ahyaa.

Αδράξτε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την παραθαλάσσια ζωή στο Balkan Beach Resort. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στο παραθαλάσσιο σπίτι των ονείρων σας.

 

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση62 m²
24ωρος θυρωρός
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Κήπος
Πισίνα
Πορτιέρης
Τένις
Χώρος στάθμευσης

8P4G+65X, Hurghada 2, Red Sea Governorate 1982125, Egypt, Χουργκάντα

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2024