Σπάνια ιδιοκτησία με εκπληκτική και πανοραμική θέα στην πόλη, το λιμάνι και τη λίμνη

Cologny
Βίλα • 7 κρεβ. • 4 μπάν. • αναφ: BA-119182-
Τιμή κατόπιν ερωτήματος
Εξαιρετικό ακίνητο με μια από τις πιο όμορφες απόψεις του Cologny, ένα πραγματικό μπαλκόνι στη λίμνη, απολαμβάνει απόλυτη ηρεμία και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Σε έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του Cologny, αυτό το σπίτι χαρακτήρα, με τόνους Τοσκάνης, προσφέρει 714 m² κατανεμημένα σε δύο ορόφους. Ο υπέροχος διαμορφωμένος κήπος του, έκτασης σχεδόν 2.200 m² με μεσογειακά είδη, στεγάζει θερμαινόμενη πισίνα που περιβάλλεται από βράχια, ενώ δεσπόζει επίσης χώρος μπάρμπεκιου στη λίμνη.

Οι αίθουσες υποδοχής είναι πολύ ευρύχωρες, το σαλόνι των 100μ² απολαμβάνει εκπληκτική θέα στη λίμνη, εκτείνεται από μια μεγάλη βεράντα. Της τραπεζαρίας προηγείται ένα μικρό σαλόνι με θέα στην πρώτη βεράντα.
Αυτή η επίπεδη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ντουλάπι και εσώρουχα, καθώς και τουαλέτα επισκεπτών.

Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει επίσης το κυρίως διαμέρισμα, με μεγάλο μπάνιο, δύο παρακείμενα καμαρίνια και ανεξάρτητο καμαρίνι. Η θέα στη λίμνη είναι μαγευτική.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του ακινήτου είναι ότι όλα τα δωμάτια του σπιτιού απολαμβάνουν τη θέα στη λίμνη.

Το επίπεδο του κήπου αποτελείται από έξι δωμάτια με προορισμούς διαφορετικών χρήσεων, συμπεριλαμβανομένων τριών υπνοδωματίων με μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα άλλα τρία δωμάτια υπνοδωμάτια το καθένα με μπάνιο και γκαρνταρόμπα.
Χάρη στο εξωτερικό του, αυτό το επίπεδο έχει έναν εντελώς ανεξάρτητο χαρακτήρα, δύο δωμάτια μπορούν να μετατραπούν σε διαμέρισμα εξυπηρέτησης.

Ένα γκαράζ ολοκληρώνει αυτό το ακίνητο, προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης και δημιουργίας διαμερίσματος επιφάνειας 150 m².

Χώροι

Υπνοδωμάτια7
Μπάνια4

Επιφάνειες

Χρησιμοποιήσιμο714 m²
Σύνολο2200 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Κήπος
Μπάρμπεκιου
Πισίνα

Cologny

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα στη λίμνη
Προσανατολισμός Νότος
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1995
ΘέρμανσηΑέριο
ΠεριβάλλονΗρεμία