Σπίτι προς αγορά σε Estepona, Ισπανία

Estepona
Ιδιοκτησία • 3 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 157 m² • αναφ: 1459/9771
460.500 €
Η Noa Properties είναι υπερήφανη που παρουσιάζει αυτό το απίστευτο ισόγειο σπίτι με μεγάλο κήπο και 3 υπνοδωμάτια που βρίσκεται στην αποκλειστική περιοχή Guadalobón, Estepona. Με σχεδιασμό σχεδιασμένο για να αξιοποιεί στο έπακρο το φως της Μεσογείου, αυτό το σπίτι θα σας επιτρέψει να ζήσετε έναν άνετο και χαλαρό τρόπο ζωής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Κατά την είσοδό σας στο ακίνητο, θα παρατηρήσετε την ευρυχωρία και τη φωτεινότητα κάθε δωματίου. Το σαλόνι ενσωματώνεται τέλεια με την κουζίνα, δημιουργώντας έναν ανοιχτό και μοντέρνο χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές για να κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτού του σπιτιού είναι η μπροστινή βεράντα 48 m2, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιπλέον, διαθέτει κήπο 145 m² για ιδιωτική χρήση, ιδανικό για χαλάρωση σε εξωτερικούς χώρους ή απόλαυση υπαίθριων γευμάτων με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το ακίνητο διαθέτει τρία μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια, τα οποία προσφέρουν υπεραρκετό αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο για πρόσθετη ιδιωτικότητα και άνεση. Όλα τα μπάνια στο σπίτι είναι εξοπλισμένα με μοντέρνα, υψηλής ποιότητας ντους.

Εκτός από όλες αυτές τις ανέσεις, η κοινότητα στην οποία βρίσκεται αυτό το σπίτι έχει καταπληκτικούς κοινόχρηστους χώρους. Διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης σχεδιαστών, ιδανική για δροσιά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Υπάρχουν επίσης όμορφοι κήποι όπου μπορείτε να περπατήσετε και να χαλαρώσετε σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Για μεγαλύτερη ευκολία, η κατοικία αυτή διαθέτει δύο (2) θέσεις γκαράζ και μια μεγάλη αποθήκη που παρέχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Αυτό το ισόγειο σπίτι κήπου 3 υπνοδωματίων στο Guadalobón, Estepona είναι μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε έναν άνετο, μοντέρνο και χαλαρό τρόπο ζωής. Μη χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες!

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ

Guadalobón είναι μια περιοχή στην Estepona, στην επαρχία της Μάλαγα, στην αυτόνομη κοινότητα της Ανδαλουσίας, Ισπανία. Αυτή η περιοχή βρίσκεται ανατολικά του κέντρου της πόλης, κοντά στις εκβολές του ποταμού Guadalobón στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το φυσικό περιβάλλον του Guadalobón είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα του. Ο ποταμός Guadalobón, ο οποίος διασχίζει την περιοχή, δημιουργεί ένα μοναδικό τοπίο και προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε περιπάτους κατά μήκος του νερού και να παρατηρήσετε την τοπική χλωρίδα και πανίδα. Επιπλέον, το Guadalobón βρίσκεται κοντά στο φυσικό πάρκο Los Reales de Sierra Bermeja, έναν προστατευόμενο φυσικό χώρο με μεγάλο τοπίο και βιολογικό πλούτο.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, το Guadalobón διαθέτει αρκετά εστιατόρια και μπαρ όπου μπορείτε να απολαύσετε την τοπική γαστρονομία, καθώς και καταστήματα και σούπερ μάρκετ για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Επιπλέον, συνδέεται καλά με οδικό δίκτυο με το κέντρο της Εστεπόνα και άλλες κοντινές πόλεις.

Το Guadalobón είναι μια ήσυχη και ελκυστική κατοικημένη περιοχή στην Estepona με άμεση πρόσβαση στην παραλία και περιβάλλεται από ένα προνομιακό φυσικό περιβάλλον. Είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν μια ήσυχη ζωή κοντά στη θάλασσα και θέλουν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της Costa del Sol.

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση157 m²
Αγροτεμάχιο145 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή
Κλιματισμός
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Κήπος

Estepona

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα