Roke Road, Κένλεϊ

Kenley, Elmwood Grove 25d Roke Road
Σπίτι • 2 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 1 μπάν. • αναφ: 00011968
£550,000

Μοναδική Μονοκατοικία Καινούργια Κατοικία - Έτοιμη Προς Πώληση - Τιμή Προς Πώληση -

Μόνο μία μονοκατοικία κρυμμένη μέσα σε αυτό το νέο σχέδιο κατοικιών είναι ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία αλλά και ευκολία. Αυτό το όμορφο σπίτι αποτελείται από χώρο υποδοχής, κουζίνα τραπεζαρία και WC επισκεπτών στο ισόγειο, με ενδοδαπέδια θέρμανση και υπέροχες σκιασμένες εξωτερικές πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο δίκλινα υπνοδωμάτια που συμπληρώνονται με το μπάνιο. Έξω έχετε τυλιγμένο γύρω από κήπους και ένα χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου στο μπροστινό μέρος της ανάπτυξης.

Η Frost Estate Agents είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με τη Novo Land & Developments σε αυτό το εκλεπτυσμένο και κομψό σχέδιο, που βρίσκεται σε ένα υπέροχο περιβάλλον στο καταπράσινο Kenley. Η υπόλοιπη ανάπτυξη αποτελείται από 9 συμπαθητικά και καλά σχεδιασμένα αρχοντικά. Η ιδιαίτερη προσοχή ήταν στο επίκεντρο κάθε απόφασης με ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, κομψές κουζίνες και μπάνια με λειτουργικά σχέδια, επώνυμες συσκευές και φινιρίσματα σχεδιαστών, καθιστώντας αυτά τα σπίτια ανώτερα και μακράς διαρκείας. Μια ανοιχτή κουζίνα και καθιστικό για να φιλοξενήσει άνετα τους επισκέπτες αυτών των σύγχρονων σπιτιών και οι διαμορφωμένοι και φυτεμένοι εξωτερικοί χώροι συνδυάζουν τις ιδιοκτησίες με το πράσινο και το καταπράσινο περιβάλλον τους.

Διαθέτει άνετα υπνοδωμάτια με εξαιρετικά μαλακά χαλιά, πολυτελή μπάνια σχεδιαστών και en-suites με διαχρονικά πλακάκια σχεδιαστών Porcelanosa και διαθέτει είδη υγιεινής Villeroy & Boch / Vado & Grohe. Οι ειδικά κατασκευασμένες κουζίνες του Χονγκ Κονγκ αποτελούν το αποκορύφωμα, με συμπαγείς πάγκους εργασίας χαλαζία και splashbacks πλήρους ύψους. Οι ενσωματωμένες συσκευές "Bosch" περιλαμβάνουν επαγωγική εστία, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων combi, ψυγειοκαταψύκτη, απορροφητήρα με θόλο, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο/στεγνωτήριο και ψυγείο κρασιού. Επιπλέον, μια βρύση βρασμού "Quooker" σε χρώμιο προσθέτει ευκολία και πολυπλοκότητα στο χώρο της κουζίνας. Συνολικά, αυτό το ακίνητο προσφέρει ένα μείγμα μοντέρνου σχεδιασμού, λειτουργικότητας και πολυτέλειας, καθιστώντας το ιδανικό σπίτι για όσους αναζητούν μια εμπειρία διαβίωσης υψηλής ποιότητας.

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ
Μεταφορά: Από το σταθμό Kenley μπορείτε να επιλέξετε από τη Βικτώρια ή τη Γέφυρα του Λονδίνου ως προορισμούς - όλα περίπου 35 λεπτά διαδρομής. Οι οδικές συνδέσεις είναι επίσης εξαιρετικές, με τον A23 να απέχει λίγα λεπτά, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Λονδίνο, τη Νότια Ακτή και τον M25.

Το Kenley είναι ένα όμορφο μέρος του Νότιου Λονδίνου, καταπράσινο στη φύση με μια απρόσκοπτη χαλαρή αίσθηση περιβάλλοντος και μια αφθονία προστατευόμενων δέντρων σε όλη την περιοχή. Το Kenley Common περιλαμβάνει 138 στρέμματα πράσινου ανοιχτού χώρου που περιβάλλει το πρώην αεροδρόμιο της Μάχης της Βρετανίας. Πρόκειται για ένα μείγμα λιβαδιών κιμωλίας και αρχαίων δασών που βρίσκονται ανάμεσα σε απαλά κυλιόμενους λόφους. Ευλογημένο με ωραία θέα σε όλη την κοιλάδα Caterham και το North Downs πέρα, οι επισκέπτες δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι το κέντρο του Λονδίνου είναι μόλις 14 μίλια προς τα βόρεια. Οι κοντινές πόλεις Purley & Coulsdon προσφέρουν μια σειρά από ανεξάρτητα καταστήματα, καφετέριες και σούπερ μάρκετ, πιο μακριά το Purley Way A23 παρουσιάζει όλους τους γίγαντες λιανικής πώλησης και αποθήκη έξω από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια1
Κήπος
Χώρος στάθμευσης

Elmwood Grove 25d Roke Road, Kenley

τύποςΣπίτι
ΚατάστασηΝέο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
B