Επιπλωμένο κτίριο κοντά στη θάλασσα και το σταθμό τραμ στο Balat της Κωνσταντινούπολης

Yavuz Sultan Selim
Σπίτι • 8 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 4 μπάν. • 220 m² • αναφ: IST-01372-31600
1.019.665 €
Επιπλωμένο κτίριο κατάλληλο για Airbnb στο Fatih Blat Istanbul

Ολόκληρο το κτίριο προς πώληση στο Fatih Istanbul βρίσκεται στην περιοχή Balat, 200 μέτρα από τη θάλασσα. Το Balat είναι μια αγαπημένη περιοχή που διακρίνεται από την αξία της μέρα με τη μέρα, είναι διακοσμημένη με πολύχρωμα σπίτια, εκκλησίες, την ακτή, την αρχιτεκτονική, την ιστορία και την εγγύτητά της σε σημαντικά αξιοθέατα της γύρω περιοχής.

Το 4όροφο κτήριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις καθημερινές ανέσεις. Το κτίριο απέχει 200 μέτρα από τη θάλασσα και τη γραμμή του τραμ, 3,2 χιλιόμετρα από τον Πύργο του Γαλατά, 3,8 χιλιόμετρα από το Ταξίμ, 4,2 χιλιόμετρα από το Λαλελί, 3,6 χιλιόμετρα από το Eminonu, 450 μέτρα από τη γέφυρα Ατατούρκ και 38,6 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Το κτίριο θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένο και χτισμένο σε οικόπεδο 60 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει ένα διαμέρισμα σε κάθε όροφο του κτιρίου. Η περιοχή του διαμερίσματος στο ισόγειο είναι 57 τετραγωνικά μέτρα, ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος είναι 63 τετραγωνικά μέτρα και το διαμέρισμα στον τρίτο όροφο είναι 38 τετραγωνικά μέτρα. Τα διαμερίσματα είναι μονάδες ενός υπνοδωματίου με κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης. Το κτίριο επωφελείται από πολύ φυσικό φως χάρη στα μεγάλα παράθυρά του και θα εξοπλιστεί με εντελώς νέα στοιχεία και θα πωληθεί μετά την ολοκλήρωση των εσωτερικών και εξωτερικών ανακαινίσεων. Το δωρεάν 4όροφο κτίριο προσφέρει μια ευκαιρία για υψηλά εισοδήματα με την Airbnb.

Τα διαμερίσματα στο κτίριο θα είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά όπως μεταλλικές εξωτερικές πόρτες, καμπίνες ντους, κεντρικά δορυφορικά συστήματα, φωτισμό LED και spot, κεραμικές καλυμμένες επιφάνειες, φυσικό αέριο και συστήματα κεντρικής θέρμανσης.


IST-01372

Χώροι

Δωμάτια8
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση220 m²
Σύνολο230 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κλιματισμός

Yavuz Sultan Selim

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2002