Βίλες τεσσάρων υπνοδωματίων προς πώληση στο Erdemli, Mersin

Μερσίνη
Βίλα • 1 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 4 μπάν. • 198 m² • αναφ: 33130
350.000 €

Εξερευνήστε το Erdemli, μια ελκυστική περιοχή που βρίσκεται στην παράκτια πόλη Mersin της Τουρκίας. Γνωστό για τα γοητευτικά τοπία και τη ζωντανή κοινότητα, το Erdemli συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με το μεγαλείο της φύσης. Κοντά στο κέντρο της πόλης, τις καθαρές παραλίες και το αεροδρόμιο που πρόκειται να ανοίξει σύντομα, το Hotel Erdemli προσελκύει όσους επιθυμούν ένα αρμονικό μείγμα χαλάρωσης και σύνδεσης.

Παρουσιάζουμε την τελευταία μας καταχώρηση στο Erdemlı - ένα εκπληκτικό οικιστικό έργο έτοιμο να επαναπροσδιορίσει την πολυτελή διαβίωση. Σε ιδανική τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, αυτή η ανάπτυξη υπόσχεται απαράμιλλη άνεση και άνεση. Με ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σύγχρονες ανέσεις και εγγύτητα στις τοπικές αγορές, κάθε πτυχή έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να έχετε ένα κομμάτι του παραδείσου στο Erdmeli!

Βασικά χαρακτηριστικά:

Για τους επενδυτές, αδράξτε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε μια επιθυμητή τοποθεσία κατά μήκος της μεσογειακής ακτής της Μερσίνης με μόνο 30% προκαταβολή. Απολαύστε την ευελιξία του εκτεταμένου προγράμματος πληρωμών μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο. Αυτό το αποκλειστικό έργο αποτελείται από εννέα πολυτελείς βίλες με μόνο 4 υπνοδωμάτια μέσα σε μια ασφαλή περιφραγμένη κοινότητα. Κάθε βίλα έχει βάση 210 τετραγωνικών μέτρων και καθαρό χώρο διαβίωσης 174 τετραγωνικών μέτρων, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο για άνετη διαβίωση. Επιπλέον, απολαύστε τη ζεστασιά των κοινών στιγμών Με τους αγαπημένους σας γύρω από το άνετο τζάκι μέσα σε κάθε βίλα, ενισχύοντας αγαπημένες αναμνήσεις και νέες εμπειρίες.

Εγγύτητα σε παροχές:

  • 13 χλμ από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης
  • Μόλις 3 χλμ από την κοντινότερη ηλιόλουστη παραλία
  • Σε βολική τοποθεσία, 137 χλμ από το αεροδρόμιο των Αδάνων, το Mersin Private Airport αναμένεται να ανοίξει σύντομα
  • Μια σύντομη διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων μέχρι το πλησιέστερο ευρύχωρο σούπερ μάρκετ, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στις καθημερινές ανάγκες.

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση198 m²

Μερσίνη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.