Selcroft Road, Purley

Purley, 70 Selcroft Road
Μεζονέτα • 4 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • αναφ: 00011876
£765,000

Frost Estate Agents είναι στην ευχάριστη θέση να εισαγάγει μια αριστοκρατική συλλογή από 5 σύγχρονα τεσσάρων υπνοδωματίων, τριώροφα σπίτια που βρίσκονται μέσα σε ένα ήσυχο και περιζήτητο οικιστικό θύλακα. Στο γοητευτικό περιβάλλον ενός ήσυχου, δεντρόφυτου δρόμου, αυτό το νέο σχέδιο κατοικιών συνδυάζει άψογα την παραδοσιακή διάταξη με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική φινέτσα.

Κάθε κατοικία διαθέτει μια σχολαστικά κατασκευασμένη και λεπτομερή πρόσοψη από τούβλα, αποπνέοντας μια διαχρονική γοητεία και προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στην κοινότητα. Οι υψηλές προδιαγραφές και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανείς παντού, υποσχόμενες μια ζωντανή εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Αυτά τα σπίτια βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης Purley και τον σιδηροδρομικό σταθμό της κύριας γραμμής, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ειρηνική ατμόσφαιρα του οικιστικού τους καταφυγίου, ενώ έχουν γρήγορη πρόσβαση στις ζωντανές ανέσεις του Purley, όπως καταστήματα, εστιατόρια και εγκαταστάσεις αναψυχής.

Ο σταθμός Purley παρέχει μια γρήγορη υπηρεσία τρένου τόσο στο κεντρικό Λονδίνο όσο και στο αεροδρόμιο Gatwick, μπορείτε να φτάσετε στη Γέφυρα του Λονδίνου μέσα σε 25 λεπτά, στο Λονδίνο Victoria σε περίπου 23 λεπτά και στο Farringdon σε περίπου 30 λεπτά. Ο δρόμος A23 κατευθύνεται κατευθείαν στην πρωτεύουσα, οι M25 και M23 απέχουν λιγότερο από έξι μίλια, καθιστώντας αυτά τα σπίτια ένα απόλυτο όνειρο για τους μετακινούμενους.

Οι καλά σχεδιασμένοι εσωτερικοί χώροι κάθε σπιτιού διαθέτουν τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια, προσφέροντας άφθονο χώρο για οικογένειες ή όσους επιθυμούν επιπλέον χώρο για χώρους εργασίας ή καταλύματα επισκεπτών. Τρία μπάνια εξασφαλίζουν άνεση και ιδιωτικότητα για όλους τους ενοίκους. Η μοντέρνα κουζίνα-τραπεζαρία και ένας ξεχωριστός χώρος υποδοχής παρέχουν ευέλικτους χώρους διαβίωσης, εξυπηρετώντας τόσο οικογενειακές συγκεντρώσεις όσο και οικείες στιγμές.

Πέρα από τους τοίχους, τα σπίτια βρίσκονται μέσα σε προσεκτικά σχεδιασμένους χώρους, δημιουργώντας ένα αρμονικό μείγμα αρχιτεκτονικής και φύσης. Οι εξωτερικοί χώροι είναι προσεκτικά διαμορφωμένοι, προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο για τους κατοίκους να χαλαρώσουν και να συνδεθούν με την ύπαιθρο.

Όμορφα σχεδιασμένα, εξαιρετικά τοποθετημένα και με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, αυτά τα σπίτια είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και απλά πρέπει να τα δείτε.

Αξιοσημείωτες προδιαγραφές

Ξύλινες Πόρτες Βαμμένες Μασίφ Τέφρας με Λινά Σφάγια, Πάγκος Εργασίας Χρυσού Χαλαζία 20mm Καλκούτας

Συσκευές Bosch

Ψυγείο κρασιού

Βρύση βραστό νερό

Μηχανικό δρύινο δάπεδο

Χαλιά Στα Υπνοδωμάτια

"Ogee" Architrave και σοβατεπί

Διαθέτει φωτισμό σε εσοχή Coving to Lounge

Χαμηλός φωτισμός σε σκάλες, master μπάνιο, WC

Villeroy & Boch, Vado, Grohe και Dansan εξαρτήματα μπάνιου

Ενδοδαπέδια θέρμανση

10ετής εγγύηση νέων κατοικιών

Εκχωρημένος χώρος στάθμευσης

Κήποι σχεδιασμένοι από τον Scott Taylor Garden Design

Πλυσταριό υδραυλικό για πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο ρούχων

Αντλίες θερμότητας πηγής αέρα για χαμηλότερο κόστος ζωής

Περπατήστε στην ντουλάπα στυλ στο κύριο υπνοδωμάτιο

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κελάρι κρασιών
Πλυντήριο ρούχων
Χώρος στάθμευσης

70 Selcroft Road, Purley

Δημόσιες συγκοινωνίες
τύποςΣπίτι
ΚατάστασηΝέο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα