Σπίτι προς ενοικίαση σε Cabrils, Ισπανία

Cabrils
Βίλα • 4 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • 283 m² • αναφ: 1465/9771
4.000 €
Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να νοικιάσετε μια μονοκατοικία στο Cabrils, έναν από τους πιο διάσημους δήμους στην ακτή Maresme!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί σε αυτό το όμορφο σπίτι 283μ² που βρίσκεται σε ένα ήσυχο οικόπεδο 830μ². Με το σχεδιασμό 4 βαρούλκων, αυτό το σπίτι πλημμυρίζει με φυσικό φως και προσφέρει εκπληκτική θέα που θα σας κόψει την ανάσα.

Κατά την είσοδό σας στο σπίτι, θα σας υποδεχτεί μια φιλόξενη και ευρύχωρη ατμόσφαιρα. Στο επίπεδο της εισόδου θα βρείτε τα υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας με πολυτελές μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Υπάρχουν επίσης δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, όλα με εντοιχισμένες ντουλάπες και άπλετο φυσικό φως. Ετοιμαστείτε για ξεκούραστες νύχτες και όνειρα γλυκά!

Το ισόγειο είναι το ιδανικό μέρος για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας. Το ευρύχωρο σαλόνι, εξοπλισμένο με ένα γοητευτικό τζάκι, θα σας προσφέρει μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα. Από εδώ έχετε πρόσβαση στον ιδιωτικό κήπο όπου υπάρχει μια όμορφη πισίνα και χώρος μπάρμπεκιου. Φανταστείτε να χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα. Θα βρείτε επίσης χώρο νερού, πρακτική τουαλέτα και μεγάλη αποθήκη, ιδανική για την αποθήκευση των αντικειμένων σας.

Στον επάνω όροφο σας περιμένει μια μεγάλη σοφίτα, ιδανική για χαλάρωση ή ως χώρος εργασίας ή ακόμα και ως ξεχωριστό δωμάτιο. Υπάρχει επίσης ένα άλλο πλήρες μπάνιο σε αυτόν τον όροφο, δίνοντάς σας ακόμα περισσότερο χώρο και άνεση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για έπιπλα ή συσκευές, καθώς το σπίτι ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Μπορείτε να απολαύσετε ανέσεις, όπως ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματισμό στη σοφίτα, γεγονός που θα εγγυηθεί την άνεσή σας οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Η ξυλογλυπτική προσθέτει μια πινελιά ζεστασιάς και κομψότητας σε αυτό το γοητευτικό σπίτι.

Επιπλέον, θα έχετε την άνεση ενός ιδιωτικού, σκεπαστού γκαράζ για δύο αυτοκίνητα και τη δυνατότητα στάθμευσης επιπλέον οχημάτων στις εγκαταστάσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση θέσης στάθμευσης!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε αυτό το σπίτι των ονείρων σας σε ένα από τα πιο διάσημα μέρη στην ακτή Maresme. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε μια επίσκεψη!

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ

Το Cabrils είναι ένας γοητευτικός δήμος που βρίσκεται στην ακτή Maresme, στην επαρχία της Βαρκελώνης. Γνωστό για τη φυσική ομορφιά και την γαλήνια ατμόσφαιρά του, το Cabrils είναι ένα προνομιακό μέρος για να ζήσετε.

Αυτός ο δήμος βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, περιτριγυρισμένος από λόφους και με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Το φυσικό περιβάλλον προσφέρει πολλές ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ποδηλασία και περιπάτους στη φύση.

Εκτός από τη φυσική ομορφιά του, το Cabrils είναι επίσης γνωστό για τη μεγάλη γαστρονομική προσφορά του. Ο δήμος έχει βραβευτεί με τον τίτλο του «Γαστρονομικού Χωριού», που σημαίνει ότι διαθέτει μεγάλη γκάμα ποιοτικών εστιατορίων. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε νόστιμη μεσογειακή κουζίνα φτιαγμένη με φρέσκα και εποχιακά προϊόντα.

Η Cabrils προσφέρει επίσης υψηλή ποιότητα ζωής. Οι ήσυχοι δρόμοι και η ζεστή ατμόσφαιρα καθιστούν αυτή την κοινότητα ένα ιδανικό μέρος για να ζήσετε σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον. Επιπλέον, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σούπερ μάρκετ, καταστήματα, κέντρα υγείας και σχολεία.

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση283 m²
Αγροτεμάχιο833 m²
Αυλή
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Μπάρμπεκιου
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων

Cabrils

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα