Σπίτι προς αγορά σε Μαρμπέγια, Ισπανία

El Capricho
Βίλα • 4 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 4 μπάν. • 454 m² • αναφ: 1466/9771
1.790.000 €
Ανακαλύψτε το σπίτι των ονείρων σας στο Noa Luxury Properties! Σας παρουσιάζουμε αυτή την απίστευτη πολυτελή βίλα με κήπο και πισίνα, η οποία προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αυτό το ακίνητο διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας που θα σας κόψουν την ανάσα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Φανταστείτε να ζείτε σε ένα σπίτι όπου η άνεση είναι προτεραιότητα. Με ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλο το σπίτι και κλιματισμό, μπορείτε να απολαύσετε μια τέλεια θερμοκρασία οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Επιπλέον, το αεροθερμικό σύστημα ζεστού νερού εγγυάται σταθερή και αποτελεσματική παροχή.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αυτή η βίλα διαθέτει ανελκυστήρα Thyssenkrupp, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση σε όλους τους ορόφους του σπιτιού. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αναρρίχηση σκαλοπατιών, αυτός ο ανελκυστήρας θα σας μεταφέρει από το υπόγειο στο σολάριουμ χωρίς καμία προσπάθεια.

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται σε αυτό το ακίνητο είναι εξαιρετική. Με τις ιδιότητες της Porcelanosa, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε λεπτομέρεια έχει επιλεγεί προσεκτικά για να σας προσφέρει ένα κομψό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Τα ξύλινα πατώματα στον πρώτο όροφο προσθέτουν μια πινελιά ζεστασιάς και άνεσης στους εσωτερικούς χώρους.

Η φωτεινότητα είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της βίλας. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να πλημμυρίσει κάθε γωνιά του σπιτιού, δημιουργώντας μια φωτεινή και ζεστή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, τα συρόμενα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με κομμάτια ενσωματωμένα στα δάπεδα προσφέρουν μια τέλεια σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ενισχύοντας την έννοια της υπαίθριας διαβίωσης.

Τώρα ας μιλήσουμε για τη διανομή των φυτών. Αυτή η βίλα διαθέτει υπόγειο που περιλαμβάνει γκαράζ για δύο αυτοκίνητα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αυτό το υπόγειο προσφέρει επίσης έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων 93 m2 με φυσικό φως, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Είτε ως αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, κελάρι κρασιών ή σαλόνι, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Στο ισόγειο θα βρείτε ένα μεγάλο σαλόνι με αμερικανική κουζίνα. Αυτός ο ανοιχτός και κομψός χώρος είναι ιδανικός για να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Επιπλέον, μια τουαλέτα επισκεπτών δίπλα στον ανελκυστήρα προσθέτει άνεση και πρακτικότητα σε αυτόν τον όροφο.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, όλα σουίτες, με μπάνια και βεράντες που προσφέρουν όμορφη θέα στον κήπο και την πισίνα. Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με αυτές τις εκπληκτικές απόψεις, είναι σαν να ζείτε σε ένα όνειρο!

Τέλος, στον όροφο της βεράντας θα βρείτε ένα μεγάλο σολάριουμ 98 m2 με τουαλέτα. Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για χαλάρωση, ηλιοθεραπεία ή απλά για να απολαύσετε την ηρεμία και την ομορφιά που σας περιβάλλει.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μετατρέψετε αυτή τη βίλα στο νέο σας σπίτι. Στο Noa Luxury Properties είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και ανακαλύψτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει αυτό το απίστευτο ακίνητο!

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ

Η Marbella Pueblo είναι μια γοητευτική και γραφική περιοχή που βρίσκεται στη νότια ακτή της Ισπανίας, στην επαρχία της Μάλαγα. Γνωστή για τη φυσική ομορφιά και τον πολυτελή τρόπο ζωής της, η πόλη Marbella είναι ένας από τους πιο αποκλειστικούς προορισμούς στην Costa del Sol.

Η γαστρονομία είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό της Μαρμπέγια. Τα εστιατόρια της περιοχής προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ισπανικά πιάτα, καθώς και διεθνή κουζίνα υψηλής ποιότητας. Από φρέσκα θαλασσινά μέχρι νόστιμα τάπας, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η Marbella Pueblo είναι επίσης γνωστή για τις όμορφες παραλίες της. Κατά μήκος της ακτής, θα βρείτε μια επιλογή από παραλίες με χρυσή άμμο κρυστάλλινα νερά. Είτε προτιμάτε να χαλαρώσετε στον ήλιο, να απολαύσετε θαλάσσια σπορ ή απλά να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος της ακτής, οι παραλίες της πόλης Marbella σας προσφέρουν έναν παραθαλάσσιο παράδεισο.

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση454 m²
Αγροτεμάχιο382 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Κήπος

Μαρμπέγια

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα