Lot D: Μονοκατοικία 5,5 δωματίων

Val-de-Travers, Rue Sandoz-Travers
Σπίτι • 5.5 δωμάτιο/α • 144 m² • αναφ: 4959425
870.041 €
Ανακαλύψτε μια μοναδική ευκαιρία διαβίωσης στη νέα μας ανάπτυξη 4 ανεξάρτητων βιλών 5,5 δωματίων, που βρίσκονται στο ειδυλλιακό και γαλήνιο περιβάλλον του Travers. Αυτά τα εξαιρετικά ακίνητα προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού, άνεσης και βιωσιμότητας, με εκπληκτική θέα στη γύρω κοιλάδα.
Χαρακτηριστικά των βιλών:


  • Καθιστικό: Κάθε βίλα προσφέρει ένα ευρύχωρο καθιστικό 144 έως 150 m², σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί το χώρο και το φυσικό φως, δημιουργώντας ζεστούς και φιλόξενους χώρους διαβίωσης.

  • Αριθμός δωματίων: Με 5,5 δωμάτια, αυτά τα σπίτια είναι ιδανικά για να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών που αναζητούν χώρο και άνεση.

  • Διπλό γκαράζ: Απολαύστε την άνεση ενός διπλού γκαράζ, προσφέροντας αρκετό χώρο για δύο οχήματα καθώς και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

  • Οικόπεδα: Τα οικόπεδα κυμαίνονται από 434 έως 765 m², παρέχοντας ένα ευρύχωρο περιβάλλον για τον ιδιωτικό σας κήπο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία του περιβάλλοντος.

  • Ανεμπόδιστη θέα: Κάθε βίλα απολαμβάνει ανεμπόδιστη θέα στην όμορφη κοιλάδα, προσφέροντας ένα μαγευτικό πανόραμα που θα απολαύσετε μέρα με τη μέρα.

  • Θέρμανση και ενέργεια: Εξοπλισμένες με θέρμανση με αντλία θερμότητας αέρα-νερού και φωτοβολταϊκούς συλλέκτες, αυτές οι βίλες συνδυάζουν θερμική άνεση και ενεργειακή απόδοση, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.


Μια προνομιακή τοποθεσία:
Σε προνομιακή τοποθεσία στο Travers, αυτές οι βίλες εγγυώνται απόλυτη ηρεμία ενώ βρίσκονται κοντά σε βασικές ανέσεις. Το σκηνικό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα ζωής με το σεβασμό στο περιβάλλον.
Σχετικά με την Travers:
Το Travers είναι ένα γοητευτικό και δυναμικό χωριό, φωλιασμένο στην καρδιά της πλούσιας φύσης. Γνωστό για την ηρεμία, την πλούσια κληρονομιά και τη φιλόξενη κοινότητα, το Travers προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης για οικογένειες και λάτρεις της φύσης. Ανάμεσα στα καταπράσινα τοπία, τις υπαίθριες δραστηριότητες και την πολιτιστική ζωή, το Travers είναι το ιδανικό μέρος για να αγκυροβολήσετε το μελλοντικό σας σπίτι.
Το μέλλον σας ξεκινά μέσω:
Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε μία από αυτές τις υπέροχες βίλες στο Travers. Είτε ψάχνετε για το πρώτο σας σπίτι είτε για μια νέα αρχή, αυτά τα ακίνητα αντιπροσωπεύουν την τέλεια επένδυση για μια κορυφαία ποιότητα ζωής.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Αδράξτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν στο εντυπωσιακό σκηνικό του Travers.

Χώροι

Δωμάτια5.5

Επιφάνειες

Διαβίωση144 m²
Χρησιμοποιήσιμο199 m²
Σύνολο610 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ

Rue Sandoz-Travers, Val-de-Travers

Δημοτικό σχολείο
Καταστήματα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2025