Διαμέρισμα προς πώληση, Reliance House, Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο

Λίβερπουλ, 20 Water St
Νέο διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 600 m² • 9ο όροφος
145.978 €

20 Water Street Apartments - Α769

Για επενδυτικούς σκοπούς ή ιδιοκατοίκηση - απαιτείται ελάχιστη προκαταβολή 35%

 

Στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής του Λίβερπουλ, το 20 Water Street είναι μια ανακαίνιση ενός ιστορικού κτηρίου, που ζωντανεύει ξανά με τη μορφή πολυτελών διαμερισμάτων κατοικιών. Η νεοκλασική αρχιτεκτονική απολαμβάνει μια μεγαλοπρεπή πέτρινη πρόσοψη Πόρτλαντ σε εδουαρδιανό στιλ, η οποία ξεχωρίζει σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους του Λίβερπουλ, μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από τα εμβληματικά κτίρια Royal Liver Buildings.

 

Αυτό το ολοκληρωμένο διαμέρισμα έχει εκπληκτική θέα και κομψούς εσωτερικούς χώρους, απολαμβάνοντας ένα μείγμα ολοκαίνουργιων χαρακτηριστικών και της αρχικής αρχιτεκτονικής. Το φως που έρχεται από τα παράθυρα φωτίζει τέλεια την προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο χώρος διαβίωσης είναι ιδανικός για τους νέους επαγγελματίες που εργάζονται στο εμπορικό κέντρο του Λίβερπουλ, το οποίο φιλοξενεί πολλές μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου του HM Passport Office και του Liverpool City Region Local Enterprise Partnership.

 

Για να λάβετε δωρεάν κατόψεις, εικονική περιήγηση και διαθεσιμότητα, καλέστε ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα πακέτο πληροφοριών

 

Η ανάπτυξη βρίσκεται σε μια διεύθυνση δήλωσης με μια αναμφισβήτητη ιστορία και ιστορία να πει. Πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Moorfields, είναι επίσης καλά συνδεδεμένο με την υπόλοιπη πόλη.

 

Αν και αυτή είναι μια καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία, καλωσορίζουμε επίσης τους ιδιοκτήτες να αγοράσουν μονάδες σε αυτήν την ανάπτυξη.

 

 

Επισκόπηση Επενδύσεων

 

  • Πολυτελές Διαμέρισμα Κατοικιών
  • Εμπορική Περιοχή Liverpool City Centre
  • Εκπληκτική ολοκληρωμένη ανακαίνιση
  • Ισχυρές αποδόσεις ενοικίασης
  • #1 προγραμματιστής του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Ελάχιστο εισόδημα από ενοίκια £ 8,046
  • Τιμές από £ 139,995
  •  

Επενδύστε σε μια ιστορική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης

 

Η επιχειρηματική περιοχή του κέντρου της πόλης του Λίβερπουλ είναι το πιο πολυσύχναστο και ακμάζον τμήμα της πόλης. Φιλοξενεί πολυτελείς χώρους γραφείων μεγάλων εταιρειών, πλημμυρίζει με έξυπνους νέους επαγγελματίες και πτυχιούχους που χρειάζονται ένα εξίσου καλαίσθητο μέρος για να ζήσουν κοντά.

 

Ανάμεσα στις καθημερινές επιχειρήσεις και το εμπόριο, η εμπνευσμένη αρχιτεκτονική σε όλη την περιοχή σας θυμίζει το ιστορικό εμπορικό κέντρο που ήταν πάντα το Λίβερπουλ. Ήταν ένα μέρος όπου έγιναν οι συμφωνίες, χρηματοδοτήθηκε και ασφαλίστηκε το εμπόριο και βγήκαν χρήματα.

 

Σήμερα, αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει καθώς το Λίβερπουλ αυξάνεται σε παγκόσμια σημασία και πλούτο. Πολυάριθμα έργα ανάπλασης που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την πόλη τροφοδοτούν τεράστια ποσά υπεραξίας κεφαλαίου που μπορούν να γίνουν σε ακίνητα, έως και 24% έως το 2024, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας σήμερα ή εγγραφείτε παρακάτω για ένα ενημερωτικό πακέτο

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση600 m²
Αγροτεμάχιο1050 m²

20 Water St, Λίβερπουλ

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα