Ιδιωτικότητα & Καταπληκτική θέα

Lutry
Σπίτι • 12.5 δωμάτιο/α • 450 m² • αναφ: 1275492
12.943.638 €
Προς Πώληση | Ιδιοκτησία του 12. 5 δωμάτια σε Lutry | Ιδιωτικότητα & Καταπληκτική θέα

Η πύλη ανοίγει σε μια όμορφη, φιλόξενη αυλή που περιβάλλεται από πλούσια και πολύχρωμη βλάστηση. Σας προσκαλεί να μπείτε στο αρχοντικό με την κλασική και κομψή αρχιτεκτονική του.

Η αίθουσα είναι γενναιόδωρη τόσο ως προς την επιφάνεια όσο και ως προς το διπλό ύψος της. Σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε αυτό το εξαιρετικό μέρος της ζωής, ιδίως για να ανακαλύψετε τις αίθουσες υποδοχής και το μαγευτικό πανόραμα τους.

Στη νότια πλευρά, αν η θέα είναι εξαιρετική, το μέγεθος του επίπεδου κήπου είναι μοναδικό.

Το ακίνητο αυτό αποτελείται από ένα αρχοντικό με δύο πρόσφατες επεκτάσεις προς τα νότια και δυτικά καθώς και ένα ανεξάρτητο σπίτι.

Το αρχοντικό προσφέρει έναν άνετο χώρο διαβίωσης και επιτρέπει τον επαναπροσδιορισμό των χώρων στον υπάρχοντα όγκο.

Συνοπτικά, αυτό το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικό σχεδιασμό με μεγάλη αυλή, κτίρια διαμορφωμένα για να επωφεληθούν από την εξαιρετική θέα και τον όμορφο κήπο.

Βρίσκεται στα ανατολικά της Λωζάνης, στην κοινότητα Lutry, πάνω από το χωριό Savuit, στην καρδιά των αμπελώνων Lavaux, που αναφέρονται ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, αυτό το ακίνητο είναι ένα πραγματικό ακρωτήριο με θέα στη λίμνη και τις Άλπεις.

Κοντά σε αστικές εγκαταστάσεις και εύκολα προσβάσιμος, αυτός ο εξαιρετικός χώρος διαβίωσης προσφέρει αναζωογονητική οικειότητα, ένα καταφύγιο γαλήνης και τη γλυκύτητα ενός μεγάλου επίπεδου κήπου σε μια από τις πιο περιζήτητες πλαγιές στη λεκάνη της λίμνης της Γενεύης.

Εάν δεν υπάρχει κίνητρο να φύγετε από αυτό το σπίτι, το μέρος είναι ιδανικό για όσους πρέπει να μετακομίσουν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι κύριες πόλεις της γαλλόφωνης Ελβετίας, με την πλούσια πολιτιστική και γαστρονομική προσφορά τους, είναι προσβάσιμες σε λιγότερο από μία ώρα.

Σε αυτό προστίθεται η ελβετική φύση, η οποία προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για ανακάλυψη. Το τόξο Jura, οι Προ-Άλπεις και οι Άλπεις είναι επίσης πολύ κοντά.

Εν ολίγοις, μια κατάσταση που μπορεί να θεωρηθεί ιδανική

Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο σε Lutry; Σας προσκαλούμε να ζητήσετε ένα αρχείο παρουσίασης ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να οργανώσουμε μια επίσκεψη σε αυτό το ακίνητο.

Χώροι

Δωμάτια12.5
Εξωτερικά γκαράζ1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση450 m²
Χρησιμοποιήσιμο580 m²
Σύνολο3788 m²

Lutry

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο λίμνη
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1960
Έτος ανακαίνισης2010